FC Emmen onder 19 pakt punt tegen FC Twente

FC Emmen JO19-FC Twente JO19 1-1
FC Emmen onder 19 had tegen FC Twente onder 19 graag drie punten gepakt om wat steviger op de vierde plaats te komen maar kwam tegen FC Twente niet verder dan 1-1. De Tukkers namen al in de zesde minuut de leiding toen een overtreding van Twan Berends met een strafschop werd beloond. Tim van de Schepop benutte het buitenkansje: 0-1. Daarna waren de beste kansen voor de Emmenaren. Jearl Margaritha en Lorenzo Hindriks misten het doel maar net en in de extra tijd van de eerste helft raakte eerst Kjelt Engbers de onderkant van de lat en kort daarop werd een fraai boogballetje van Jearl Margaritha van de doellijn gehaald nadat de Twentse doelman al was geklopt. In de tweede helft ging FC Emmen op dezelfde voet voort en in de 51e minuut raakte Aron Timmerman de lat. De verlossende gelijkmaker viel na een uur spelen toen een schot van grote afstand van Kjelt Engbers door de Twentse doelman Ishan Kort verkeerd werd ingeschat: 1-1. Daarna was het een duel in behoorlijk tempo zonder dat in het resterende deel grote doelkansen ontstonden. Het bleef aldus bij 1-1.
FC Emmen JO19: Jalving; Osazee, Timmerman, Berends, Roosken, Deiman, Engbers, Aalderink (80. Scheper), Quispel, Margaritha,  Carty (35. Hindriks).

FC Emmen JO15-FC Groningen JO15 2-3
FC Emmen begon in tegenstelling tot de laatste weken nu eens goed aan een wedstrijd. Het was aanvankelijk de bovenliggende partij en het gebeuren speelde zich grotendeels op de helft van de Groningers af. De 1-0 van Joey Roufs, een kopbal uit een corner van Milan Drayer, was dan ook logisch. Daarna verloor FC Emmen echter de greep op de wedstrijd. FC Groninger ging steeds beter voetballen en liep na de rust vlot uit naar een 1-3 voorsprong. FC Emmen gooide er nog een slotoffensiefje uit die in de laatste minuut tot de 2-3 van Jamal Kriekjes leidde. Meer zat er echter niet in.
FC Emmen JO15: Sibon; Mansaray, Meijles, Funke, Drayer (60. Meijer) , Hulshof, Roufs, Fransen (55. Lemmen), Broers (36. IJpelaar), Tinholt, Kriekjes.

FC Dordrecht JO14-FC Emmen JO14 3-0
In het stadion aan de Krommedijk speelde FC Emmen de laatste competitiewedstrijd, nadat vorige week het kampioenschap buiten bereik was gekomen. FC Emmen was voetballend de betere ploeg in de beginfase en leek na vijf minuten op voorsprong te komen, maar de goal werd wegens buitenspel afgekeurd. FC Dordrecht gooide veel fysiek in de wedstrijd en speelde agressief. In de 20ste minuut kwam FC Dordrecht op voorsprong na een vrije trap van Samuel van den Velden die vanaf twintig meter in de bovenhoek verdween. FC Emmen verloor hierna steeds vaker de bal en FC Dordrecht bleef veel fysieke druk naar voren zetten. FC Emmen kwam na de rust binnen twintig seconden op 2-0 achter nadat Stan Stout met een steekpass werd vrijgespeeld en fraai met een lob scoorde. De laatste tien minuten werd er achterin 1 op 1 gespeeld, met alle risico’s van dien. Vijf minuten voor tijd kon de gevaarlijke spits Ernesto Gomes alleen op de keeper afgaan en schoot onberispelijk raak en stuurde daarmee FC Emmen naar huis met een 3-0 nederlaag. Een paar minuten voor tijd kreeg Melvin Falke een publiekswissel. Hij verlaat na vijf jaar de jeugdopleiding. FC Emmen vergat te voetballen, was slordig in de passing en gaf de tegenstander de mogelijkheid de wedstrijd fysiek te beslissen.
FC Emmen JO14: De Vree; Tempelman, Egberts, Boer, Falke, Zwikker, Ridderbusch (Brouwer), Kuik, van der Haar, Lamberink, Zeqiri.

NAC Breda JO17-FC Emmen JO17 4-0
Een forse nederlaag voor de Emmenaren die het doel een half uur wisten schoon te houden maar vervolgens in de 32e en 35e minuut naar een 2-0 achterstand werden gespeeld. Tien minuten na de thee kwamen de Brabanders op 3-0 en was de wedstrijd in feite gespeeld. In de 67e minuut volgde nog de 4-0.

FC Groningen JO13(1)-FC Emmen JO13(1) 3-0
FC Emmen leed de gebruikelijke nederlaag. Het hield 35 minuten stand voordat Thijmen Blokzijl de thuisploeg op 1-0 bracht. Sven Kesimana zorgde in de 40e minuut voor 2-0 en Nils Egger bepaalde de eindstand op 3-0.

Emmen JO11(2)-Emmen JO11(3) 2-3.