FC Emmen onder 17 fors onderuit tegen FC Groningen

VVV-Venlo O19-FC Emmen O19 3-1

FC Groningen O17-FC Emmen O17 7-3
FC Emmen onder 17 heeft de uitwedstrijd tegen FC Groningen met 7-3 verloren. De ploeg van trainer Rick Slor kwam na de thee terug in de wedstrijd, maar de Groningers liepen in de slotfase uit naar een grote uitslag. Al na twintig seconden kwam FC Emmen onder 17 op een 1-0 achterstand. Maar de gelijkmaker liet niet lang op zich wachten. Aanvoerder Jordy Luchies was in de derde minuut trefzeker vanaf de strafschopstip. FC Groningen onder 17 scoorde voor de rust nog twee keer, waardoor FC Emmen de kleedkamer opzocht met een 3-1 achterstand. In de tweede helft kwam FC Emmen onder 17 sterk terug, na opnieuw een rake penalty van Jordy Luchies (48e) en een goal van Sven Jager (56e). Na de gelijkmaker kreeg FC Groningen onder 17 ook gelijk een strafschop, maar de bal vloog over het doel van keeper Thom van Rotterdam. Vlak daarna kwam de thuisploeg alsnog op een 4-3 voorsprong. In de slotfase vielen de doelpunten te gemakkelijk.
FC Emmen O17: Thom van Rotterdam; Bjorn Klaassens(30. Lars Dijk), Jordy Luchies, Mart Bloeming, Tom Bosman; Jelmer Keen, Emiel de Vries(78. Rowin Schuiling), Ben Scholte; Jeroen Welles(40. Bjorn Plaggenborg), Job Vermeulen, Sven Jager (78. Leon Draisma).

AFC O15-FC Emmen O15 0-3
FC Emmen onder 15 boekte de tweede overwinning van het nog prille seizoen door de 3-0 in Amsterdam. Voor rust zetten Luca Broers en Joey Roufs de Emmenaren al op een 0-2 voorsprong. Na de rust voegde Dave Funke daar nog een derde goal aan toe. FC Emmen onder 15 is lijstaanvoerder omdat het als enige de volle buit uit twee duels heeft behaald. De Graafschap en Hollandia kunnen dat nog evenaren want deze teams hebben nog een duel achterstand.
FC Emmen O15: Runhart; Slomp (10. Meijles), Funke (67. Drayer), De Roo, Mansaray, Hulshof, IJpelaar (60. Fransen), Roufs, 47. Broers (47. De Vries), Tinholt, Fik.

SV Bedum 13(1)-FC Emmen 13(2) 5-1 (beker)
Al de tweede nederlaag in de beker voor FC Emmen onder 13(2). Eerder werd met 5-2 van GVAV Rapiditas verloren. In Bedum konden de Emmenaren het een tijdje bijbenen en verkleinden zelfs tot 2-1 maar daarna namen de Bedummers afstand.

DZOH 11(1)-Emmen 11(1) 1-7 (beker)