FC Emmen onder 15 sluit af met gelijkspel tegen FC Groningen

FC Emmen onder 15 heeft het seizoen afgesloten met een verdienstelijk 1-1 gelijkspel tegen het hoger geplaatste FC Groningen onder 15. De Groninger gelijkmaker kwam pas in de laatste minuut tot stand.

Trainer Robin Witte had voor een vijfmans verdediging gekozen en die aanpassing voldeed goed. FC Groningen had in de eerste helft wel meer balbezit maar veel verder dan de zestienmeter lijn kwam het ook niet. De 0-0 ruststand was dan ook wel terecht. Na de pauze was de thuisclub de bovenliggende partij. De ploeg speelde met veel inzet en dat werd beloond met de 1-0 in de 55e minuut. Jeroen Welles was de maker met een assist van Lars Dijk. FC Emmen leek de 1-0 vast te kunnen houden maar die bedoeling ging in de slotminuut de mist in. Een hoekschop werd bij de tweede paal door Yanninck Hettinga in de 1-1 omgezet. FC Emmen onder 15 is door dit resultaat als zesde geëindigd.
FC Emmen JO15: Meier: Schuiling (Gierveld), Bjorn Klaassens, Meijles, De Roo, Mansaray, Dijk (Meinen), Slor, Draisma (Seubers), Dion Klaassen (Lie-a-Lien), Welles.