FC Emmen JO15 wint van Zeeburgia JO15

FC Emmen JO15-Zeeburgia JO15 2-0
Een mooie overwinning voor de Emmenaren die vooral tot stand kwam door de teamprestatie. De gasten uit Amsterdam lieten het iets betere voetbal zien maar FC Emmen zette daar veel wilskracht tegenover. De rust ging in met een 1-0 stand nadat Jeroen Welles in de 16e minuut met een mooie vrije trap voor de 1-0 had gezorgd. Na rust bleef het spelbeeld gelijk met wederom een doelpunt voor de thuisclub. Op een pass van Roan Gierveld zette Bjorn Plaggenborg zijn elftal op een rustgevende 2-0 voorsprong die tot en met het laatste fluitsignaal overeind bleef.
FC Emmen JO15: Meier: Luke Dokter, Klaassen, Klaassens, Gierveld, Dijk, Schuiling, Slor, Lie-a-Lien (Plaggenborg), Draisma (Abad), Welles, Meinen.

FC Emmen onder 13 (2) heeft een zeer forse 7-1 thuisnederlaag tegen FC Groningen onder twaalf geleden. Bij rust stond het nog slechts 0-1.

Het was een wedstrijd met twee totaal verschillende helften. FC Emmen liet vanaf de eerste minuut zien dat het destijds in Groningen onterechte verlies wilde rechtzetten. De ruimtes werden klein gehouden en vanuit een goede organisatie gespeeld. FC Groningen werd onder druk gehouden en de wedstrijd speelde zich grotendeels op de Groninger helft af. Er kwamen ook kansen voor de thuisclub via Mats Kartoidjojo en Jan Doldersum maar de nauwkeurigheid in de afwerking ontbrak. De 1-0 leek toch een feit via Jan Doldersum maar de goal werd in Emmer ogen onterecht wegens buitenspel afgekeurd. Het werd nog erger want de bezoekers bepaalden de ruststand op 0-1. Na de doelwisseling stond het na een minuut al 0-2. Vervolgens speelde FC Emmen onder twaalf de slechtste twaalf minuten van het seizoen en werd totaal overlopen: 1-7. Toen de thuisploeg weer op adem was gekomen kwamen er nog kansjes maar zonder resultaat.
FC Emmen JO13(2): Jipping; Dogan (Usta), Smid, Jongsma, Bosch, Bijkerk, Quispel, Van Velzen (Scholtens), Kartoidjojo, Doldersum (Jansen), Joesten (Huls, Sehi).