Terug naar overzicht Terug

FC Emmen oefent zaterdag en zondag thuis


FC Emmen speelt in de komende dagen twee oefenduels in eigen stadion. Zaterdag komt het Asser ACV op bezoek en zondag treedt de Duitse 3.Liga club SF Lotte in Emmen aan. Beide wedstrijden beginnen om 14.30 uur en zijn gratis toegankelijk via de ingang Noord.  Het spelershome is geopend voor koffie en frisdrank.
FC Emmen komt op zondag 14 januari thuis in actie voor een treffen met FC Twente. Dit duel begint om 14.00 uur. De Twentenaren komen met de eerste selectie terwijl FC Emmen de spelers die in het competitieduel tegen FC Eindhoven zestig minuten of meer hebben gespeeld rust geeft.
De selectie van FC Emmen heeft de eerste training in het jaar 2018 achter de rug. Bij een aangename temperatuur van plus zeven graden werden de overtollige pondjes weggewerkt. De selectie was zo goed als compleet, echter zonder Michiel Hemmen die zijn geluk in Vietnam gaat beproeven. Enig nieuw gezicht is de 19-jarige Poolse middenvelder Piotr Dominik die afkomstig is uit de school van Arek Radomski. Hij is op proef en maakte een goede indruk.

DSCF4013

Piotr Dominik (geheel links)