FC Emmen O17 in slotfase langs DWS

FC Emmen JO17-DWS JO17 4-1
Na een zoekend begin wist FC Emmen onder 17 langzaam maar zeker het doel van DWS te vinden. Jerginio Laken kon na goed druk zetten de bal onderscheppen en bereikte Meijles die bijna scoorde. Na een ruim kwartier te hebben gespeeld was het Stefan Kuik die het zijnet raakte. FC Emmen bleef kansen creëren. Wederom was Jerginio Laken betrokken bij een grote kans, echter belandde zijn voorzet op de lat. Ook Joey Roufs zag geen kans te scoren. Zijn inzet werd in de korte hoek gekeerd door de doelman. Vijf minuten voor het rustsignaal kwam er toch een treffer. DWS kwam na een Emmense aanval vliegensvlug in het zestienmetergebied van FC Emmen, en dat resulteerde ook direct in een doelpunt.
Na rust bleef het spelbeeld hetzelfde. FC Emmen domineerde, kreeg wat kansen, maar scoorde niet. Jerginio Laken en Joey Roufs zagen de doelman van DWS uitblinken op hun pogingen. Acht minuten voor tijd was het eindelijk wel raak voor FC Emmen O17. Een prima voorzet van Dave Funke werd binnen gekopt door Djairo Fik. De mannen van Björn Zwikker namen geen genoegen met een punt en bleven vol op de aanval spelen, ondanks een grote kans voor DWS. In blessuretijd werd de Emmer aanvalsdrift beloond. Maurice Tinholt kopte een lange bal over de doelman van DWS en werd het goudhaantje. Twee minuten later maakte Edgar Meijles een fantastisch doelpunt. Hij schoot van zo’n 45 meter de bal over de doelman heen. Joey Roufs zette in de 88ste minuut de eindstand zelfs op 4-1.

vv Heerenveen JO15-FC Emmen JO15 0-4
Een ruime overwinning voor het op de tweede plaats in de tweede divisie staande FC Emmen. De afstand tot koploper FC Groningen bleef daardoor drie punten, de Groningers klopten nummer drie Quick ‘20 met 3-0. Voor FC Emmen scoorden Mats Kartoidjojo en Dardan Sehi. Beiden troffen tweemaal doel. Kartoidjojo en Dave Smid ontvingen tevens geel.

Oranje Nassau JO15-FC Emmen JO15(2) 0-3
FC Emmen onder 14 is bezig aan een prima reeks in de 3e divisie onder 15. In Almelo werd Oranje Nassau JO15-1 met 3-0 verslagen. De Emmenaren begonnen goed aan het duel en Finn Hoogeveen bekroonde de sterke start met een doelpunt. Enkele minuten later verdubbelde Joel Seegers de score. Hij kopte een vrije bal van Lazzaro Joseph binnen. FC Emmen domineerde de wedstrijd en kwam nauwelijks in de problemen. Na rust werd de score verder  uitgebreid. Finn Hoogeveen bediende Rowan Lorist, die de derde treffer voor zijn rekening nam.

FC Emmen JO13(2)-SML JO13 1-4
Een duel tussen de hekkensluiter en de koploper uit Arnhem. De jeugdige Emmenaren boden goed tegenweer maar moesten toch uiteindelijk hun meerdere in SML erkennen. Björn Zoetekouw kwam via goede loopacties al in de 2e en 4e minuut vrij voor de keeper, zijn schoten werden echter gesmoord door de keeper. SML kwam in de 8e minuut even in de buurt van het Emmer doel, maar het schot ging ver naast. Twee minuten later raakte SML de lat. Toch nam FC Emmen in de 21e minuut de leiding toen een schot van Bjorn Zoetekouw niet goed werd gestopt en de rebound vervolgens door Amadou Doumbaya werd ingetikt: 1-0. In de 28e minuut kwam SML op gelijke hoogte. Uit een hoekschop werd de bal hard en laag ingeschoten: 1-1. Toch had de thuisploeg de rust nog met een voorsprong kunnen ingaan. Björn Zoetekouw stuitte in de 30e minuut op de doelman. In de tweede helft was SML de bovenliggende ploeg. Na ruim een kwartier werd het 1-2 en in de 27e en 31e minuut scoorde SML tweemaal uit counters.

VKW JO12(1)-Emmen JO12(1)/FC Emmen JO12(1) 2-5

Emmen JO11(1)/FC Emmen JO10(1) -Be Quick JO11 0-6

FC Assen JO11(1)-Emmen JO11(2)/FC Emmen JO11(2) 4-3