FC Emmen O15 kampioen in Divisie 6

FC Emmen Onder 15 is vanochtend kampioen geworden in Divisie 6. De Drentse jongelingen wonnen met 0-3 op bezoek bij Excelsior ’31.

De ploeg van trainer Robin Poeste begon goed aan de wedstrijd. In de openingsfase creëerden de Emmenaren veel kansen, maar waren ze nog niet scherp genoeg om het ook af te maken. Wel werd het nog voor rust 0-1 dankzij een treffer van Gracjan Szurko.

Na de rust zakte Excelsior ’31 in om de achterstand zo klein mogelijk houden. Ondanks dat kreeg FC Emmen O15 nog een aantal kansen en scoorden ze nog twee geweldige goals uit mooie aanvallen. Jona Giesselink en Driven Drenthe maakten respectievelijk de 0-2 en 0-3.

Volgende week speelt FC Emmen O15 nog thuis tegen WVF. In het nieuwe jaar speelt de ploeg in Divisie 5.