Terug naar overzicht Terug

FC EMMEN NU OOK OP MOBIELE TELEFOONVanaf nu kunnen FC Emmen supporters informatie over hun favoriete club en de Jupiler League ook raadplegen op de mobiele telefoon. Zo wordt het mogelijk om tijdens wedstrijden live de scores van andere duels te volgen en wat op dat moment de virtuele stand op de ranglijst is. Ook met dit initiatief willen de Coöperatie Eerste Divisie en bierbrouwer Jupiler gezamenlijk met de clubs de competitie nog aantrekkelijker maken voor de voetballiefhebber.

 

“Vanaf nu kan de echte FC Emmen supporter werkelijk overal het laatste nieuws van FC Emmen volgen. Zo wordt de betrokkenheid van onze supporters bij de club verder vergroot” aldus FC Emmen directeur Henk Eising. “Door live scores en standen via de mobiel beschikbaar te stellen willen we bijdragen aan nog meer beleving tijdens en rond de wedstrijden. Zeker bij beslissende wedstrijden, bijvoorbeeld rond periodekampioenschappen, is het natuurlijk extra spannend als je kunt bijhouden wat de tussenstand bij andere duels is. Je kunt bovendien ook meteen zien wat bij een bepaalde tussenstand de virtuele stand op de ranglijst is en voor de periodetitel”.

 

Naast informatie over FC Emmen  en nieuws en statistieken uit de Jupiler League, is ook informatie over alle andere clubs uit de Jupiler League beschikbaar via de mobiele telefoon.

 

De Jupiler League informatie kan bekeken worden op iedere mobiele telefoon die beschikt over mobiel internet. De site is gratis te bezoeken, de bezoeker betaalt hooguit voor dataverkeer, afhankelijk van het abonnement met zijn provider. De mobiele Jupiler League site kan bezocht worden door:

1) Het woord Jupiler naar 2211 te SMS-en, de bezoeker ontvangt dan gratis een link;

2) Op de mobiele telefoon naar http://m.jupilerleague.nl te browsen;

3) Via de mobiele portalen Vodafone, KPN en T-Mobile en de mobiele startpagina.

 

De mobiele website voor de Jupiler League is ontwikkeld door MobzMedia, welke ook de mobiele website heeft ontwikkeld van Goal.com (m.Goal.com), één van de grootste voetbal gerelateerde internetsites ter wereld.