Terug naar overzicht Terug

FC Emmen neemt online ticketingsysteem in gebruik


FC Emmen heeft het nieuwe ticketingsysteem in gebruik genomen. Daarmee is het per direct mogelijk geworden om vooraf via internet kaarten te kopen en zo vanuit huis het stoeltje voor een wedstrijd naar keuze vast te leggen.


Ter introductie worden de online e-tickets aangeboden met een behoorlijke korting. Voor de kaarten voor de wedstrijd FC Emmen – VVV Venlo van 18 december a.s. die online worden aangeschaft geldt: 2 halen = 1 betalen (waarbij het goedkoopste kaartje gratis is).

 “De afgelopen jaren hebben we gezamenlijk met de KNVB gezocht naar een nieuw ticketingsysteem waarbij we de supporters beter kunnen bedienen. Bovendien moest het systeem voldoen aan alle moderne eisen, waaronder de mogelijkheid om via internet vanuit huis alvast een kaartje voor de komende wedstrijd te kopen, welke zelfs op stoelniveau kan worden uitgezocht. Met de ingebruikname van dit ticketingsyteem denken we de komende jaren de supporters veel beter en adequater te kunnen bedienen.” Aldus algemeen directeur Wim Beekman.

Wim Beekman vervolgt: “Om de supporters te stimuleren kennis te laten maken met het systeem, geven we alle online klanten de eerstvolgende thuiswedstrijd het 2e kaartje gratis. Via onze website kom je terecht op de webshop waar eenieder gebruik kan maken van de actie. Vanzelfsprekend blijft het ook mogelijk een kaartje te kopen bij de kassa’s die elke wedstrijd zijn geopend. We hopen echter het de supporters zo gemakkelijker te maken, met je uitgeprinte e-ticket loop je de rij voor de kassa zo voorbij! Het is uiteindelijk de bedoeling dat door het eenvoudiger kunnen kopen van een kaartje, het wedstrijdbezoek wordt gestimuleerd. Met dit systeem zijn we klaar voor de toekomst.”

KNVB standaardvoorwaarden zijn van toepassing, zo kan er bijvoorbeeld bij binnenkomst door een steward om legitimatie worden gevraagd.