Terug naar overzicht Terug

FC Emmen legt topscorer Cas Peters 4 seizoenen vast


FC Emmen kwam hedenochtend tot overeenstemming met Cas Peters over zijn terugkeer naar Emmen. De 23 jarige spits trof in seizoen 2014/2015 maar liefst 23 maal doel in het rood-witte shirt. De doelpuntenmaker had met diverse aanbiedingen op zak de clubs voor het uitkiezen, maar koos met overtuiging voor een voortzetting van zijn carrière in Emmen. Na de medische keuring welke nog voor het weekend moet gaan plaatsvinden, zet de Lossenaar zijn krabbel onder een contract voor drie seizoenen plus een optie voor een vierde seizoen.


Jan Korte: “Met Cas Peters presenteren we een absolute aanwinst die eigenlijk niet zo heel veel uitleg nodig heeft. Hij heeft in het seizoen 2014/2015 zijn waarde bijna wekelijks laten blijken en een zeer belangrijke bijdrage geleverd aan het realiseren van de 4e plaats in de eindrangschikking. Wij zijn zeer verheugd dat wij in staat zijn geweest deze topper terug te halen terwijl wij met veel clubs moesten concurreren. Maar ook de duur van het contract stemt ons tot tevredenheid. In de spitspositie hebben we ons verzekerd van kwaliteit en continuïteit.”

Cas Peters: “De laatste maanden heb ik samen met mijn zaakwaarnemer vele gesprekken gevoerd, en er hebben zich veel clubs gemeld waar we ook mee hebben gesproken. Bij FC Emmen voelt het echter als thuiskomen, en mijn gevoel duwt mij in die richting. Daarnaast heb ik zelf ervaren dat de club sportief vooruit wil. Ik kan daar de komende jaren een bijdrage aan leveren door veel doelpunten te maken. Ik heb al bewezen dat ik dat kan, en sta te popelen om aan de slag te gaan. De komende jaren ga ik knallen in Emmen!”