Terug naar overzicht Terug

FC Emmen lanceert de uit-seizoenkaart


 

Om de binding met de supporters te versterken, om het imago van de club te versterken en om de sfeer in het stadion te verhogen ( en dan niet alleen bij de thuiswedstrijden, maar ook bij de uitwedstrijden ) en om voor de spelers tijdens de uitwedstrijden als 12e man te fungeren, lanceert FC Emmen de uit-seizoenkaart.


Het afgelopen seizoen gingen er namelijk gemiddeld slechts hooguit tien supporters mee naar de uitwedstrijden ( de dichtbij-wedstrijden tegen BV Veendam, FC Zwolle en Cambuur daargelaten ).

De uit-seizoenkaart is voor iedereen toegankelijk, er is geen clubcard vereist en de kaart is overdraagbaar aan een ander.

 

Wat houdt de uit-seizoenkaart in

* Een uit-seizoenkaart voor alle uit-competitiewedstrijden van FC Emmen, excl. BV Veendam ( al gespeeld 11/8 )

*  Met de bus naar het stadion van bestemming ; vertrek en aankomst vanaf het Univé stadion.

*  Toegangskaart voor de wedstrijd.

*  Twee broodjes voor in de bus.

*  Twee Jupiler-biertjes of andere consumpties.

 

 

 

Wat kost de uit-seizoenkaart

Achttien uitwedstrijden voor slechts 150,00 euro, eventueel te betalen in drie termijnen van  50,00 euro.

De kostprijs per uitwedstrijd is gemiddeld  15,00 euro en dus zouden achttien wedstrijden eigenlijk 270,00 euro kosten.

*Om de afname van de uit-seizoenkaart te stimuleren, sponsort FC Emmen in samenwerking met Supportersvereniging Rood Wit maar liefst 120,00 euro per kaart.

*Om de uit-seizoenkaart nog meer te promoten, kunnen de afnemers van de uit-seizoenkaart op kosten van FC Emmen naar  de bekerwedstrijden die dit seizoen thuis worden gespeeld ( dit moet echt op kosten van FC Emmen, want kaartjes voor een bekerwedstrijd gratis weggeven kan niet, omdat er altijd op recette-basis wordt gespeeld ).

* Kan iemand ook één keer of enkele keren met de bus mee Ja, zolang de bus nog niet geheel uitverkocht is wel. De kosten per wedstrijd zullen dan variëren van 12 tot 15 euro.

 

Is de uit-seizoenkaart uniek

Wel in Nederland: in Engeland schijnt het wel al voor te komen, want daar is de binding tussen club en supporters toch vaak al wat hechter.

Heeft Henk Eising, de plannetjesmaker, dit zelf bedacht Nee, want hij kwam het op site van de eigen FC Emmen-supporters tegen.