Terug naar overzicht Terug

FC Emmen laat Omran Haydary einde seizoen gaan


Omran Haydary zal FC Emmen komende zomer gaan verlaten. De 20 jarige spits, die over een contract beschikte tot medio 2019, kwam met de enige Drentse profclub een vroegtijdige beëindiging per einde seizoen 2017/2018 overeen.


FC Emmen-directeur Ben Haverkort: “Tijdens de evaluatiegesprekken bespreken we met alle spelers het perspectief voor het komende seizoen, zo ook met Omran. Hij gaf aan dat hij voor zijn ontwikkeling écht meer minuten zou moeten maken. Bij FC Emmen kunnen we dit echter niet garanderen, zeker gezien het feit dat ook onze eigen jeugdspelers op de deur beginnen te kloppen. Daarom hebben we in gezamenlijkheid besloten de doorlopende overeenkomst na afloop van het huidige seizoen te beëindigen.”

Omran Haydary: ”Het is in het belang van mijn voetbalcarrière dat ik ga spelen. Dat had ik graag bij FC Emmen gedaan, maar in alle eerlijkheid hebben ze me gezegd dat de kans op veel meer speelminuten waarschijnlijk niet groot zou zijn. Dan is het wellicht het beste dat ik op zoek ga naar een andere club waar ik meer aan spelen toe kom.”