Terug naar overzicht Terug

FC Emmen krijgt veel testspelers op bezoek


Maar liefst acht testspelers zijn de komende dagen op de trainingen van FC Emmen te bewonderen en zullen naar alle waarschijnlijkheid ook a.s. dinsdag meespelen in het oefenduel tegen Pelikaaan S in Oostwold. Het zijn: Randy Onuoha (Almere City), Ismaël Yildirim (Kozakken Boys), Joey Belterman (Heracles Almelo), Remon van Bochoven (Achilles ’29), Firosan Ademi (De Graafschap), Leon ter Wielen (PEC Zwolle), Angelo Christavao (Cambuur) en Marko Meerits (Vitesse).


De bekendsten van het achttal zijn Joey Belterman die als middenvelder elf maal voor de hoofdmacht van Heracles heeft gespeeld en Remon van Bochoven die in de tweede competitiehelft basisspeler bij Achilles ’29 was met zes doelpunten achter zijn naam. Randy Onuoha, een rechtsbenige speler die ook als linksback uit de voeten kan, komt uit de A-jeugd van Almere City. Firosan Ademi is afkomstig uit De Graafschap A1. Marko Meerits is een 22-jarige doelman uit Estland die bij Vitesse onder contract staat. Ismael Yildirim is een 23-jarige aanvaller die dit seizoen elf maal voor Topklasser Kozakken Boys scoorde.

Na maandag te hebben getraind zijn er inmiddels drie testspelers om uiteenlopende redenen weer afgevallen: Belterman, Ter Wielen en Onuoha.