Terug naar overzicht Terug

FC Emmen komt met Ignas Peek tot akkoord


 

FC Emmen is met keeper Ignas Peek tot een akkoord gekomen om per 1 oktober 2006 zijn contract te ontbinden. Hij heeft het plan opgevat een Hbo-opleiding te gaan volgen wat  mede mogelijk is omdat hij in het nieuwe seizoen geen deel meer zou uitmaken van de eerste selectie.


Ignas Peek is in 1997 bij de jeugdopleiding van Emmen gekomen en heeft na de jeugdelftallen de laatste seizoenen bij de eerste selectie en de beloften gespeeld. Vanaf 2001 stond hij bij FC Emmen onder contract. Op de laatste speeldag van het seizoen 2004/05 speelde hij een officiële wedstrijd in de hoofdmacht toen hij de met een rode kaart weggestuurde Robert van Westerop moest vervangen.

Ignas Peek: ,,Ik wil hierbij iedereen bedanken met wie ik nauw heb samengewerkt en die bijgedragen hebben aan mijn ontwikkeling als keeper. Ook wil ik graag kwijt dat ik de afgelopen jaren met veel plezier bij FC Emmen ben geweest en ook veel heb geleerd.’’

Overigens stopt Ignas Peek niet met het keepersvak. Hij gaat voorlopig het doel verdedigen van zijn oude club Hardenberg ’85.