Terug naar overzicht Terug

FC Emmen huurt Raymond Gyasi van AZ


FC Emmen huurt Raymond Gyasi (spreek uit ‘Jessie’) van AZ. De 21-jarige aanvaller was het afgelopen seizoen verhuurd aan Roda JC en scoorde in de play off wedstrijd Roda JC-FC Emmen het eerste doelpunt voor de Limburgers. Hij is de jongere broer van Edwin Gyasi die het afgelopen seizoen eveneens voor Roda JC speelde.


FC Emmen-directeur Wim Beekman: “We hebben steeds aangegeven dat we nog versterking zoeken in de defensie en op de rechterzijde van de aanval. Raymond is een behendige buitenspeler en hij zorgt ervoor dat onze technische staf rechts voorin meer mogelijkheden krijgt. Raymond zal zich per direct bij de selectie voegen en is naar verwachting vrijdagavond al inzetbaar. We zijn blij dat we in goed onderling overleg met de staf in deze fase spelers kunnen aantrekken die tegen het niveau van eredivisie aan zitten.”

Raymond Gyasi: “FC Emmen doet als club tegenwoordig weer mee bovenin de Jupiler League. Ik ga het komende seizoen lekker voetballen en hoop me zodanig in the picture te spelen dat AZ zich toch achter de oren gaat krabben. Spelen in de eredivisie is uiteindelijk toch mijn doel, maar ik ben nog jong en zie FC Emmen daarom als een mooie tussenstap in m’n carrière.”