Terug naar overzicht Terug

FC Emmen gaat door met Youri Loen


Youri Loen blijft tenminste nog één seizoen aan FC Emmen verbonden. De linkspoot die afgelopen zomer op de slotdag van de transfermarkt werd toegevoegd aan de selectie, bereikte eerder vandaag een akkoord met de clubleiding. Hij tekent een contract voor één seizoen, plus een optie voor het seizoen 2018/2019.

Manager voetbalzaken Jan Korte: “Wij hebben Youri het afgelopen seizoen zich vanuit een reserverol in de basis zien knokken. Hij onderscheidt zich wegens zijn werklust en inzet, bovendien kan de trainer hem op meerdere plaatsen positioneren waar hij zijn taken naar behoren uitvoert. Kortom: we zijn erg blij dat we Youri kunnen behouden!”

Youri Loen: “De keus voor FC Emmen is me zeer goed bevallen. Ik denk dat ik de club heb laten zien dat ik iets heb toegevoegd aan het elftal. Verder voel ik me lekker in de samenwerking met de staf en ook met de jongens die blijven. Omdat ik het gevoel heb dat ik samen met FC Emmen vooruit kan, zet ik met een zeer tevreden gevoel mijn handtekening onder deze nieuwe overeenkomst!”