Terug naar overzicht Terug

FC Emmen en teammanager uit elkaar


Harm Hensens, teammanager van het eerste elftal, gaat ons na maar liefst negen jaar verlaten. Harm was een sfeermaker binnen de groep en stak veel van zijn vrije tijd in onze club.

Voorzitter Ronald Lubbers: “We willen de club blijven professionaliseren. Daarbij past een teammanager die meer op de club aanwezig kan zijn en een grotere rol kan vervullen rondom de selectie en richting de organisatie. Harm kan door zijn drukke werkzaamheden naast FC Emmen helaas maar een aantal momenten per week op de club zijn. Daarom hebben we uiteindelijk in goed overleg de knoop doorgehakt en besloten uit elkaar te gaan.”

Harm Hensens: “Ik vind het natuurlijk erg jammer, want ik heb het altijd enorm naar mijn zin gehad bij FC Emmen. Maar ik begrijp dat de club een volgende stap wil zetten en daarbij wens ik de club alle succes.”

De taken van de teammanager worden voorlopig opgepakt door een gedeelte van de technische staf, die dagelijks aanwezig zijn op de club. We willen Harm ontzettend bedanken voor zijn inzet en wensen hem het allerbeste voor de toekomst.

Intussen gaat de club rustig op zoek naar een geschikte kandidaat voor de functie van teammanager.