Terug naar overzicht Terug

FC Emmen en Oldenburger Fritom presenteren Stichting Jarige Job.


Met ingang van de wedstrijd Jong FC Utrecht-FC Emmen op maandag 4 december siert het logo van Stichting Jarige Job op de shirts van FC Emmen. Oldenburger Fritom maakt als sponsor dit initiatief mede mogelijk door de ruimte op het shirt ter beschikking te stellen aan dit Goede Doel.Algemeen directeur René Dale van Oldenburger Fritom: “Het is écht zoals Stichting Jarige Job het ook al zegt: Ieder kind verdient een verjaardag! De mensen van de stichting leveren werkelijk prachtig werk of door kinderen die het van huis uit niet breed hebben tóch een leuke verjaardag te bezorgen, met alle toeters en bellen erbij. Wij hebben als Oldenburger Fritom dit goede doel dan ook breed omarmd”.

Voor veel kinderen is een verjaardag met cadeaus, visite en trakteren op school vanzelfsprekend. Maar voor ruim 60.000 kinderen in Nederland is dit niet het geval. Zij kunnen hun verjaardag niet vieren omdat er thuis te weinig of zelfs geen geld voor is. Op hun mooiste dag van het jaar krijgen zij geen cadeau, hangen er geen vrolijke ballonnen en kunnen zij niet trakteren op school. Uit schaamte melden ze zich soms zelfs ziek.

Stichting Jarige Job helpt deze kinderen én daarmee het hele gezin door de belangrijkste dag van het jaar wél mogelijk te maken. Jarige Job geeft geen geld maar een verjaardags-box ter waarde van € 35,-met alles erop en eraan.

Zie voor meer informatie: www.stichtingjarigejob.nl

achterdrop

jarigejob