Terug naar overzicht Terug

FC Emmen en Naoberschap United op bezoek bij supporters


Na de eerdere bezoeken aan zorginstellingen en het langsbrengen van bloemen bij ouderen in de provincie is FC Emmen de afgelopen week ook weer de provincie in gegaan. Er zijn veel mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken en daar helpen wij met Stichting Naoberschap United graag aan mee.


Op woensdag 13 mei hebben Michael de Leeuw en Sergie Peña een bezoek gebracht aan supporter Orim Muurling. Noa en Fay (12 en 14 jaar), nichtjes van Orim, hadden FC Emmen gemaild met een speciale wens voor hun oom. Daardoor zijn de favoriete spelers van Orim, namelijk Michael de Leeuw en Sergio Peña, bij Orim op bezoek gegaan.

Op vrijdag 15 mei heeft Anco Jansen een bezoek gebracht aan Gina Dijck uit Barger-Compascuum. De buren van Gina hadden contact opgenomen met de club met de vraag of wij iets voor deze trouwe supporter konden doen om haar een hart onder de riem te steken. Anco had een gesigneerd shirt meegebracht en is uiteraard op de foto geweest met Gina.

De NAM, sponsor van FC Emmen en partner van Naoberschap United, sponsort normaliter de jaarlijkse G-sportdag. Helaas kon deze dit jaar niet doorgaan en daaruit is het idee ontstaan om de deelnemers van de G-sportdag te bezoeken met de spelersbus van FC Emmen – vol met FC Emmen-merchandise!

De merchandise-artikelen (zonnebrillen, voetballen, drinkbekers, sleutelhangers, armbandjes) zijn woensdag 20 mei uitgedeeld bij vijf verzorgingstehuizen in de provincie; in Assen, Rolde, Emmen, Coevorden en Zuidwolde. Wij willen de NAM en Drenthe Tours ontzettend bedanken voor hun bijdrage.