Terug naar overzicht Terug

FC Emmen en hummel verlengen samenwerking tot medio 2025


FC Emmen blijft ook de komende seizoenen te bewonderen in de kleding van hummel. De samenwerking bevalt beide partijen nog altijd dermate goed dat er een verlenging van het contract is overeengekomen tot medio 2025.

In het verleden hebben FC Emmen en hummel al meerdere seizoenen samengewerkt. Sinds het seizoen 2019/2020 is FC Emmen weer verbonden aan hummel en dit seizoen speelt de betaald voetbalclub uit Drenthe weer in de Eredivisie. De club heeft de ambitie om in een nieuw stadion uit te groeien tot een stabiele Eredivisieploeg. Deventrade, licentiehouder van hummel in de Benelux, is erg trots om dit pad hand in hand met FC Emmen te bewandelen.

“Ik kan me nog herinneren dat ik zelf bij FC Emmen ook in hummel speelde en dat vonden we als spelers altijd lekker spelen”, aldus Ben Haverkort, de huidige commercieel directeur van FC Emmen. “Als speler heb je verder weinig contact met de kledingleverancier, dat is op kantoor heel anders en de samenwerking met hummel verloopt uitstekend. Het is voor ons bovendien prettig werken met een partij die bij ons in de buurt zit.”

“De mentaliteit van FC Emmen past erg bij die van ons”, aldus Olaf Pothoven, directeur van Deventrade. “Wij kunnen ons goed vinden in het Drentse naoberschap. Altijd staan we voor elkaar klaar als er iets nodig is. Zo ontwerpen we samen jaarlijks de wedstrijdtenues en zoeken wij altijd naar vernieuwingen binnen onze samenwerking. We zijn trots dat we als familiebedrijf deze fijne samenwerking hebben verlengd en kijken uit naar mooie seizoenen, op zowel sportief als zakelijk vlak!”