FC Emmen D2 wint oefenduel van Twedo D1

FC Emmen D2 speelde een oefenwedstrijd tegen Twedo D1. In een rommelige eerste helft was FC Emmen D2 slordig in de passing en was er van goed voetbal geen sprake. Beide ploegen kwamen niet tot scoren. Na de rust zat er meer lijn in het spel van D2. Er werd met meer overleg gespeeld en er ontstonden ook een aantal kansen. Toch waren twee corners nodig om het verschil te maken. In beide situaties was Dani Jansen attent aanwezig om koppend de bal achter de keeper van Twedo te werken. De score had eigenlijk wel hoger moeten uitvallen maar omdat de echte scherpte ontbrak werden een aantal goede mogelijkheden niet benut. Eindstand 2-0.
FC Emmen D2: Maiko Zwiep, Bas Seubers (Rowin Schuiling), Leon Draaisma (Quincy Gall), Andrej Allilovic (Luke Dokter) ,Stef Jagt (Toine Slor), Bjorn Plaggenborg, Joey Roufs, Revelino Slagveer, Remko Meijer, Roan Gierveld en Dani Jansen.