FC Emmen D1 laat te veel kansen liggen

FC Twente VA D3-FC Emmen D1 2-1 (0-0).
Het zat de D-pupillen van FC Emmen zeker in de eerste helft niet mee. Deels was dat eigen schuld door het missen van opgelegde kansen. Aan de andere kant werden drie goals niet toegekend wegens buitenspel waarvan zeker eentje op onterechte gronden. In de tweede helft was de treffer waardoor de Tukkers op voorsprong kwamen ook niet van controverse ontbloot. De thuisclub kreeg een strafschop toegewezen die door doelman Kjell Scherpen werd gekeerd. Tot verbazing van de Emmenaren moest de trap vanaf elf mater echter worden overgenomen en vervolgens wel ingeschoten: 1-0. Hert leek weer goed te komen met FC Emmen want vrijwel onmiddellijk daarna scoorde Thijs Dallinga de gelijkmaker. Twente VA D3 nam wederom de leiding waarna de gasten uit Emmen kansen genoeg kregen maar de bal wilde er maar niet in op inzetten van onder meer Ronald Gerdes en Thijs Dallinga.
FC Emmen D1: Scherpen; Luchies, Seubers, De Vries, Roosken, Haak (40. Gerdes), Knol, Aalderink, Dallinga, Oosting, Timmerman (31. Zwaagstra).