FC Emmen C1 kan zaterdag titel pakken

FC Emmen AV 1 – FC Emmen C1, gespeeld in het Univé stadion, was in de eerste helft een aantrekkelijke wedstrijd met een hoofdrol voor spits Jurgen Locadia die van de 8e tot en met de 20e minuut vier keer scoorde. Luciano Slagveer (28e) en Menno Heerkes (33e) bepaalden de ruststand op 0-6. Na de pauze verhoogden achtereenvolgens Michael Chacon (40e), Luciano Slagveer (43e), Dilan van Bree (45e) en Jurgen Locadia (53e) tot 0-10. Daarna werd het een rommelige pot met vooral aan de kant van Emmen AV veel blessures waaronder eentje voor de overigens goed keepende Kirstin Heijne. In het restant scoorden alleen Dilan van Bree nog waardoor het duel met 0-11 werd afgefloten door scheidsrechter Ben Drosten.

FC Emmen C1 heeft door dit resultaat komende zaterdag aan een punt voldoende voor het kampioenschap. Tegenstander is het op de derde plaats staande AGOVV C1. Het duel begint om 15.00 uur en wordt op sportpark Meerdijk gespeeld.
FC Emmen C1: Berends (36. Schuldink); Streutker, Poelstra, Warmolts (50. Jonkers), Stollenga (50. Wessels), Elperman, Chacon (50. Ypenburg), Heerkes (38. Huser), Van Bree, Locadia, Slagveer.