FC Emmen C1 heeft weinig moeite met GVAV C1

FC Emmen C1 liep in de eerste helft regelmatig naar een 5-0 voorsprong. Het begon met een strafschop in de zesde minuut die door Frank Fokke werd verzilverd. In de 16e en 17e minuut verhoogden Kjelt Engbers rechtstreeks uit een vrije trap en Rogier Luiken tot 3-0. Jochem Scholten joeg daarna in de 21e minuut vanaf een meter of dertig de bal langs de verbouwereerde Groninger doelman Alex-Jan Bots. Kjelt Engbers was zeven minuten voor de pauze voor de tweede maal succesvol toen hij een solo met een doelpunt besloot. Na de thee was FC Emmen nog steeds sterker alleen bleven nu de doelpunten uit. Op de 6-0 van Jochem Scholten na dan. De Emmenaren waren teveel bezig op eigen houtje de weg naar het doel van de tegenstander te zoeken wat het veldspel niet ten goede kwam. Het laatste woord had de Groninger Calvin Vasilda die met een mooi doelpunt de eindstand op 6-1 bepaalde.
FC Emmen C: Scherpen; Hoogeveen, Mol, Bos, Hemme (40. Berebnds), Luiken (40. De Graaf), Fokke (55. Jan Scholten), Raphael Ngendakumana, Jochem Scholten, Engbers.