FC Emmen C1 alleen op kop na winst op WSV

Thuis had FC Emmen met 8-1 van WSV C1 gewonnen dus leek de uitwedstrijd niet al te veel problemen op te leveren. Tot verbazing van iedereen stond het echter na een kwartier spelen 3-0 voor de Apeldoorners. Alle drie een gevolg van persoonlijke fouten in de Emmer verdediging waar Frank Fokke achterin de plaats van de geblesseerde Maykel Mol had ingenomen. FC Emmen C1 speelde best goed maar had de pech dat de doelman van WSV in een uitstekende vorm verkeerde. Toch maakte Frank Fokke er na een hoekschop kort voor rust nog 3-1 van. FC Emmen had de intentie om er na de rust volledig voor te gaan en maakte dat ook waar. Met twee goals schoot Kjelt Engbers zijn ploeg naar 3-3 en Jan Scholten bracht de Emmenaren zelfs op voorsprong. WSV kwam met een benutte strafschop nog terug tot 4-4 maar daarna was het allemaal FC Emmen wat de klok sloeg. Jan Scholten, Kjelt Engbers twee keer en nogmaals Jan Scholten zorgden voor de 4-8 eindstand. ,,Een prima prestatie”, oordeelde FC Emmen-coach Henk Venema.
FC Emmen C1: Scherpen; Hoogeveen, Fokke, Bos, Hemme, Berends, Luiken, Jochem Scholten, Ngendakumana, Engbers, Jan Scholten.