Terug naar overzicht Terug

FC Emmen breekt contract spits Omran Haydary open


FC Emmen kwam gisteravond in de avonduren tot een akkoord met Omran Haydary. De 19 jarige spits, die zich de laatste weken nadrukkelijk profileerde als trefzeker met 3 goals uit 3 wedstrijden, tekent een nieuw contract tot de zomer van 2019. Bovendien kwam FC Emmen een eenzijdige optie overeen voor het seizoen 2019/2020.


Jan Korte: “Toen Omran afgelopen zomer de overstap maakte naar Emmen, wilden we het komende seizoen rustig aan doen, en in de luwte aan zijn ontwikkeling werken. Door omstandigheden is alles in een stroomversnelling geraakt, zodat hij de laatste weken zijn scorend vermogen veelvuldig toonde aan de buitenwereld. Om de focus op de ontwikkeling van Omran te blijven houden, en om eventuele kapers op de kust buiten de deur te houden, zijn we meteen gaan praten om te voorkomen dat dit talent na dit seizoen zo de deur uitwandelt. Wij bij Emmen zijn zeer gelukkig dat we zo snel er samen uit zijn gekomen.”

Omran Haydary: “Sinds ik bij Emmen ben gekomen, lijkt het wel of alle puzzelstukjes steeds precies op de goede plek in elkaar vallen. De droom die je als jonge voetballer hebt om prof te worden, komt stukje bij beetje uit. Nu ik het de laatste weken mag laten zien, vliegt de tijd voorbij en probeer ik vooral te genieten. Omdat ik maar over een éénjarige overeenkomst beschikte, wordt er al snel gesproken over je toekomst. Ik ben blij dat die duidelijkheid er nu al is, dan kan ik me weer lekker richten op het belangrijkste. Doelpunten maken!”

Persdag FC Emmen Foto Boudewijn Benting Emmen Km 10
Omran Haydary
Foto Boudewijn Benting