Terug naar overzicht Terug

FC Emmen biedt Pascal Huser revalidatietraject aan


FC Emmen stelt Pascal Huser in de gelegenheid te revalideren bij de selectie van FC Emmen. De 21 jarige oud jeugdspeler van FC Emmen kwam vanwege ernstig blessureleed de afgelopen seizoenen nauwelijks in actie en moet vertrekken bij sc Heerenveen. FC Emmen bedong als tegenpresentatie voor het revalidatietraject de optie Huser tot het einde van seizoen 2017/2018 vast te leggen als contractspeler. Lopende het revalidatieproces is de in Nieuw-Schoonebeek woonachtige aanvaller op amateurbasis beschikbaar voor Dick Lukkien.


Jan Korte: “Toen we in ons netwerk vernamen dat Pascal Huser Heerenveen zou gaan verlaten, hebben we gebeld met zijn zaakwaarnemer Tim Vrouwe om te kijken hoe de vork precies in de steel zat en of wij nog iets konden betekenen.  Wij proberen onze oud jeugdspelers zoveel mogelijk in het oog te houden, ook als het even minder gaat. Op basis van het eerste contact hebben we Pascal vervolgens in overleg een dag bij diverse gerenommeerde artsen door laten lichten, en daar kwamen ze met positief bericht. De verwachting is dat mettertijd en vooral met de juiste training en een persoonlijk revalidatietraject hij weer 100% fit en geschikt kan worden voor betaald voetbal. Daarom gaan we vol vertrouwen zijn revalidatietraject in Emmen vervolgen en wellicht kan hij op termijn zijn goaltjes in het Rood-Wit gaan maken, maar omdat we ruim in de aanvallers zitten hebben we geen verwachtingen en kijken we het rustig aan. ”

Pascal Huser: “Ik ben blij dat FC Emmen bereid is mij onder deze omstandigheden op te vangen. De wijze hoe het contact is verlopen en hoe de club voor mij persoonlijk aan de slag is gegaan om een op maat gemaakt traject op te zetten voelt als een warm bad. Ik wil de komende periode in mezelf investeren en hoop oprecht dat deze investering zich uit gaat betalen in doelpunten in het Rood-Wit dat ik in de periode 2006 tot 2010 ook al heb mogen dragen.”