FC Emmen onder 17 besluit najaarscompetitie met gelijkspel

FC Emmen onder 17 heeft de eerste helft van het seizoen afgesloten met een 1-1 gelijkspel tegen de leeftijdsgenoten van FC Volendam. Voor de Emmenaren gaat het seizoen op 14 januari weer van start met de voorjaarscompetitie waarin het verblijf in eredivisie kan worden verlengd.

Het duel tussen FC Emmen onder 17 en FC Volendam ging eigenlijk nergens meer over omdat beide ploegen al vast stonden als deelnemers aan de voorjaarscompetitie met de onderste zes clubs uit de eredivisie en vier topteams uit de eerste divisie. In de eerste helft waren weinig kansen te bewonderen en de enige score viel in de 20e minuut. FC Volendam kreeg een strafschop toegewezen die voor Jim Beers werd benut: 0-1. In de tweede helft viel meer te beleven. De gelijkmaker viel in de 61e minuut uit een vrije trap ineens van Aron Timmerman. Daarna gaf FC Emmen het initiatief weer iets uit handen, maar in de slotfase waren er nog kansen over en weer. Succes bleef echter uit.
FC Emmen JO17: Haak; Osazee, Timmerman, Luchies, Scholte (41. Margaritha), Roosken (41. Dokter), Aalderink (61. De Vries), Verheul (61. Keen), Brand, Carty (61. Quispel), Dallinga,

Excelsior JO14-FC Emmen JO14 3-1