FC Emmen B1 verrast ook De Graafschap B1

De Graafschap B1-FC Emmen B1 1-2
FC Emmen B1 speelde vanuit een compacte organisatie waardoor het leek alsof De Graafschap een overwicht bezat. De kansen waren echter voor de Emmenaren, zo kreeg Gianluca Caria twee mogelijkheden en raakte Yannis Kazantzis de lat. Twee minuten voor de pauze kwam de thuisclub onverwachts aan de leiding maar op slag van rust trok Rick ten Voorde de stand weer recht. Na de pauze bleef het spelbeeld zoals het daarvoor was maar na zeven minuten kreeg De Graafschap wel een unieke mogelijkheid op de 2-1. Een overtreding van Jisry Hoff werd met een penalty bestraft wat een te zware sanctie leek. Doelman Pascual Koops behoedde zijn elftal voor een achterstand door eerst de trap van elf meter en vervolgens de rebound uit zijn heiligdom te ranselen. FC Emmen kon opgelucht adem halen en helemaal toen drie minuten later Rick ten Voorde met een diagonaal schot de stand naar 1-2 tilde. De Graafschap oefende meer pressie uit maar de verdediging van FC Emmen gaf geen krimp.
FC Emmen B1: Koops: Hoff (71. Fokkens), Van der Ham, Van der Berg, Koenders (79. Heerkes), Simon IJzerman (5. Wolting), Bal, Kazantzis, Ten Voorde, Caria, Kuilder.

Emmen C1-FC Emmen C1 2-10 (beker).
FC Emmen C1 bekert verder door een plichtmatige 10-2 zege op het door blessures verzwakte elftal van de amateurvereniging Emmen. Bij rust stond het 0-6 via goals van Jurgen Locadia (0-1), Luciano Slagveer (0-2, 0-5) en Michael Chacon (0-3, 0-4 en 0-6). Na de 0-6 ruststand verkleinde Danny Bouws tot 1-6 maar Stan Ypenburg en twee keer Wouter Beijering verhoogden de voorsprong tot 1-9. Na de 2-8 van Baric zette Luciano Slagveer het slotakkoord met de tiende goal.
FC Emmen C1: Berends (36. Rob Schuldink); Elperman, Westebring (36. Streutker), Warmolts, Stollenga, Van Bree, Chacon (36. Ypenburg), Hindriks, Slagveer, Locadia (36. Jonkers), Beijering.

Wouter Beijering passeert Kimberley Heijne

FC Emmen D1-Urk D1 2-1
De D-jeugd speelde een matige eerste helft, het was te onrustig waardoor er geen vloeiende combinaties tot stand kwamen. Voor rust werd er slechts een keer gescoord en wel via Boris Rasevic die in de 20e minuut na aangeven van Pascal Huser doeltreffend was. Daarna verdiende FC Emmen nog een strafschop maar die werd niet gegeven. Tien minuten na de pauze kwamen de bezoekers zelfs op gelijke hoogte maar de winst bleef toch op de Meerdijk toen Pascal Huser tien minuten later de winnende treffer scoorde. Kansen voor Boris Rasevic en Mark Meijer bleven daarna nog onbenut.
FC Emmen D1: Kortman (31. Schrik); De Jong, Rijkens, Room, Wouter Schuldink), Westebring (31. Arends), De Vos (31. Greve), Wessels, Rasevic, Meijer (31. ’t Hart).