FC Emmen B1 klopt FC Twente B1

RKAV Volendam A1-FC Emmen A1 afgelast

FC Emmen B1-FC Twente B1 2-0
FC Emmen B1 bouwde de ongeslagen reeks uit tot zes duels waaruit zestien punten werden gepakt. De overwinning was verdiend op een zeker niet slecht spelend FC Twente B1. Het was geen wedstrijd met veel doelkansen maar toch nam de equipe van trainer Rick Slor na een kwartier de leiding. Thijs Dallinga kopte uit een hoekschop de 1-0 binnen. Na een half uur moest FC Emmen doelman Kjell Scherpen aan de bak op een doorbraak van de Twentenaar Filip Arsic en dat was de Emmer sluitpost wel toevertrouwd. Vijf minuten voor de pauze haalde Thijs Dallinga nog een keertje vanaf grote afstand uit doch zijn schot miste het doel. Met Ruben Roosken voor Thom Scheper begon FC Emmen B1 aan de tweede helft en zag dat het door Paul Bosvelt getrainde FC Twente B1 iets aan de achterstand wilde doen. Die bedoeling werd echter al snel doorkruist middels de 2-0 van Kjelt Engbers in de 45e minuut. In het restant werd niet meer gescoord hoewel FC Twente af en toe gevaar stichtte maar de Emmer verdediging met de betrouwbare doelman Scherpen aan het hoofd hield stand. Een minuut of zeven voor het einde was Twan Berends met een kopbal uit een vrije trap nog dichtbij de 3-0 maar de Twentse doelman Scott Versteeg tikte de bal over de lat.
FC Emmen B1: Scherpen; Hemme, Berends, Timmerman, Verheul, Hindriks (78. Quispel), Deiman, Oosting, Scheper (41. Roosken, 74. Margaritha), Engbers, Dallinga (65. Osazee).

FC Emmen C1-Be Quick 1887 C1 4-2
Door deze overwinning is FC Emmen C1 zo goed als zeker veilig. In dit duel was het voetbal aan Emmer zijde in de eerste helft voor verbetering vatbaar maar het kreeg toch kansen voor met name Luciano Carty maar de enige treffer werd gescoord door Emiel de Vries met een kopstoot uit een hoekschop. In de tweede helft liep het beter bij de Emmenaren die via een strafschop op 2-0 kwamen. Ben Scholte was gevloerd en de aansluitende penalty werd door Jordy Luchies benut: 2-0. Kort daarna kreeg ook Be Quick een strafschop toegewezen en verkleinde daaruit tot 2-1. Ben Scholte stelde in de 53e en 60e minuut de zege veilig. In de slotfase liet FC Emmen C1 het een beetje lopen waardoor Be Quick nog een keertje kon scoren.
FC Emmen C1: Borg; Knol (50. Van der Vlag), Luchies, De Vries, Dokter, Brand, Ebbinge (50. Dijk), Pichel (50. Deuring), Ploeger, Scholte, Carty (50. Duinkerken).

FC Emmen D1-SC Heerenveen D1 2-1
Een prima overwinning van de D-pupillen op het drie plaatsen hoger geklasseerde SC Heerenveen. In de eerste helft lieten de Emmenaren nog een tweetal honderd procent kansen liggen via Damian de Vries en Boy Nijgh. In de tweede helft bleef FC Emmen D1 druk uitoefenen en beloonde zich zelf in de 37e minuut met de mooie openingstreffer van Luca Broers. De strijd was echter nog niet gestreden want acht minuten voor het einde sloeg SC Heerenveen terug met de gelijkmaker. Bij FC Emmen D1 werd kort daarna gewisseld en dat zorgde voor nieuw elan. Vier minuten voor het einde werd Milan Dries in het strafschopgebied gehaakt waarop een strafschop werd toegekend. Edgar Meijles verzilverde de trap vanaf elf meter keurig. De voorsprong werd vervolgens goed uitgespeeld.
FC Emmen D1: Hugo Franssen; Bulder, Meijles, De Roo, Mulder, Hulshof, IJpelaar (De Jonge), Giel Fransen (Broers), Roufs, De Vries (Dries), Nijgh (Jansen).

Hoogezand D1-FC Emmen D2 0-9
Vanaf de aftrap zette FC Emmen D2 veel druk op de hekkensluiter wat binnen een kwartier resulteerde in een 0-4 tussenstand door twee doelpunten van Vincent de Munnik en twee van Kas Lamberink. Ook Damien Zwikker deed een duit in het zakje door de 0-5 raak te schieten uit een vrije trap. Dit was tevens de ruststand.  Na de rust was het Hoogezand D1 dat beter in de wedstrijd kwam, omdat FC Emmen D2 wat slordiger werd. Na een kwartier in de tweede helft pakte FC Emmen D2 de draad van de eerste helft weer op en konden Florian Zeqiri met drie doelpunten en Kas Lamberink de score uit bouwen naar een 0-9 einduitslag.
FC Emmen D2: Sibon, Meijer, Funke (Kuipers), Zwikker, Tempelman (Falke), Jalving (Teuben), Boer (Gravelle), Egberts, de Munnik (Zeqiri), Nijmeijer, Lamberink.

FC Emmen E1-DZOH E1 1-2 (beker)