FC Emmen B1 doet goede zaken

FC Emmen B1-DEM B1 6-1
De Emmenaren deden uitstekende zaken door het inhaalduel tegen het Beverwijker DEM met 6-1 te winnen. Het verstevigde hier mee de positie aan de kop want de voorsprong op nummer twee Be Quick 1887 B1 is nu gegroeid tot vier punten. Een hoofdrol was weggelegd voor spits Kjelt Engbers die liefst vijf maal scoorde. De openingstreffer nam hij niet voor zijn rekening want die was weggelegd voor Rogier Luiken die in de achtste minuut de bal achter de DEM doelman deponeerde. Daarna liep de score regelmatig op toen Kjelt Engbers nog voor de pauze een hattrick op zijn naam schreef. Het gebruikte daarvoor o.a. voorzetten van Levon van Dijk en Jochem Scholten. De fysiek sterke hekkensluiter verkleinde de achterstand kort voor rust tot 4-1 via Jordy Kluft. Na de thee ging Kjelt Engbers aanvankelijk gewoon door met treffers in de 44e en 49e minuut maar daarna stokte de doelpuntenmachine. Er werd niet meer gescoord wat voor een deel was te danken aan goed  keeperswerk van de Beverwijker sluitpost Floris Serné.
FC Emmen B1: Scherpen; Sliedrecht, Wielink, Van Dijk (55. Fokke), Berends ((55. Van den Berg), Jochem Scholten, Luiken, Bos (67. Hindriks), Ngendakumana (67. Gierveld), Engbers, Jan Scholten (70. Van der Heide).

Jan Scholten wordt de voet dwarsgezet.

Kjelt Engbers kopt hier de 4-0 binnen.

Jochem Scholten in duel.

Raphael Ngendakumana gaat alleen op de DEM doelman af maar zou niet scoren.

FC Emmen C1-Hoogezand C1 (oefen) 2-3

FC Emmen D1-Hoogeveen C1 (oefen) 2-2

Urk E3-Emmen E1/FC Emmen E1 1-10
In een fysieke wedstrijd was FC Emmen E1 duidelijk de bovenliggende partij. Een hoofdrol was weggelegd voor Jort Jalving, die maar liefst zeven keer scoorde. De doelpunten: Jort Jalving 7, Piet Teuben 1, Damien Zwikker 1, Melvin Falke 1.

Emmen E3/FC Emmen E2 -Alcides E3 7-1