FC Emmen A1 wint thuis van Argon A1

FC Emmen A1-Argon A1 2-0
Na drie wedstrijden zonder overwinning is het FC Emmen A1 weer gelukt om drie punten te pakken. Argon uit Mijdrecht bleek een taaie tegenstander en ging pas in de extra tijd door de knieën. FC Emmen was over de gehele wedstrijd net iets beter onder leiding van het sterke centrale verdedigingsduo Martin de Roo en Berry Schepers. De Roo leek in de 20e minuut zelfs de openingstreffer voor zijn rekening te nemen maar raakte de bal verkeerd met het hoofd. Jesper Voorintholt schoot in de 28e minuut recht tegen de doelman op na aangeven van Björn Zwikker. De derde kans voor de thuisploeg was wel raak. In de 34e minuut lanceerde Frank Hoolsema centrumspits Jeffrey Pot en die maakte het karwei keurig af: 1-0. In de tweede helft bepaalde FC Emmen grotendeels het spelbeeld en kreeg ook uitstekende mogelijkheden. Björn Zwikker kreeg er zelfs drie maar was onfortuinlijk in de afwerking. Argon bleef omdat het maar 1-0 bleef dreiging uitstralen hoewel het aantal doelkansen minimaal was. Alleen een poging in de 64e minuut  kon doelman Tom Eulink, vervanger voor de geblesseerde Lennon Ebeltjes, enigszins verontrusten maar de bal ging voorlangs. In de 90e minuut werd het dan toch nog 2-0 en het was een mooie. Een slim genomen vrije trap via Martijn Kamps en Björn Zwikker stelde Frank Hoolsema in staat de bevrijdende 2-0 te maken.
FC Emmen A1: Eulink; Balsala, Schepers, De Roo, De Almeida; Hindriks, Zwikker, Hoolsema; Jesper Voorintholt (64. Kamps), Pot, Jaspers.

Haarlem B1-FC Emmen B1 4-2
FC Emmen B1 heeft niet opnieuw voor een verrassing kunnen zorgen. Haarlem won verdiend maar toch was FC Emmen-coach Joseph Oosting niet ontevreden. ,,We hebben er echt alles aangedaan maar Haarlem was deze middag gewoon de betere ploeg.” FC Emmen nam nog wel de leiding via een treffer van Bas Dost maar daarop volgde direct een reactie van Haarlem. De 1-1 en 2-1 vielen te snel na de openingstreffer voor FC Emmen. Ook na rust kwamen de 3-1 en 4-1 kort op elkaar. FC Emmen kwam nog terug tot 4-2 via wederom Bas Dost. Indien daar nog een derde goal aan toe was gevoegd was een gelijkspel wellicht nog mogelijk geweest maar die bleef uit.
FC Emmen B1: Pieter IJzerman; Görtz, Zuidberg (41. Herbers), Jelle Siekman, Tim Siekman; Dekker (60. Moolhuizen), Wakker, De Jong; Avci (41. Beeksma), Dost, Manuel.

FC Emmen C1-Rohda Raalte C1 3-2
FC Emmen C1 had veel moeite met Rohda Raalte waarvan het in de uitwedstrijd nog met 4-2 had gewonnen. De Raaltenaren kwamen zelfs op voorsprong maar nog voor de pauze bogen Rick ten Voorde en Gianluca Caria de achterstand in een 2-1 voorsprong om. Rohda was echter niet geknakt en slaagde er na de doelwisseling in om op gelijke hoogte te komen. Vijf minuten voor het einde zorgde Jessie van der Graaf voor de 3-2 overwinning.
FC Emmen C1: Koops; Bakker, Kazantzis, Van der Berg, Bouws (Kaddouri); Kuilder, Ten Voorde, Bal (Rog); Caria, Van der Graaf, Van Mourik (Simon IJzerman).

Urk D1-FC Emmen D1 0-3
FC Emmen D1 had in het verleden altijd moeite om de punten in Urk te pakken maar deze keer slaagde de ploeg er wel in. Bij rust stond het 0-1 door een bijzonder fraaie treffer van Dylan van Bree die met een lob vanaf eigen helft de te ver voor zijn goal staande doelman verschalkte. Aan de andere kant moest FC Emmen keeper Yannick Berends een paar maal in actie komen bij doorbraken van de Urkers. Na rust had FC Emmen de wedstrijd taktisch beter onder controle en dat vertaalde zich in doelpunten van Luciano Slagveer (35e) na een verre uittrap van Berends en de 0-3 van Julian Mol die de rebound oppikte na een schot van Dylan van Bree.
FC Emmen D1: Berends; Jonkers, Poelstra (10. Chacon), Westebring, Strating; Van Bree, Heerkes, Hindriks (25. Warmolts); Huser (31. Locadia), Slagveer, Beijering (40. Mol).