FC Emmen A1 in de dubbele cijfers

FC Emmen A1-TVC ’28 A1 10-0
Een gemakkelijke overwinning voor de Emmenaren die na een helft spelen op een 3-0 voorsprong stonden. Na de openingstreffer van Junior Albertus in de vijfde minuut was het een poosje stil wat scoren betrof maar in de 28e en 30e minuut tilden Matthijs Hensens en Derian Reinders de stand naar 3-0. Na de theepauze werd de tegenstander uit Tubbergen langzamerhand murw gespeeld en de doelpunten vielen dan ook regelmatig. Invaller Ahmed Ndayisaba stelde Matthijs Hensens in de gelegenheid om 4-0 te scoren, Derian Reinders kopte een mooie voorzet van Rik Graver binnen en een keeperblunder werd door Matthijs Hensens voor het scoren van 6-0 aangegrepen. Ahmed Ndayisaba deed het voorbereidende werk van de 7-0 door Derian Reinders, Ndayisaba scoorde de 8-0 waarna Matthijs Hensens er in de slotfase 9-0 en 10-0 van maakte.
FC Emmen A1: Schrik; Berens (57. Graver), Baas, Komduur, Bangura, Albertus, Mulder (46. Ndayisaba), Nijkamp, Padding (46. Smidt), Hensens, Reinders.

AFC ’34 B1-FC Emmen B1 0-2
FC Emmen B1 had, afgezien van het feit dat het te laat in Alkmaar arriveerde, een uitstekende middag. Door de winst liep het namelijk twee punten in op koploper AFC dat verrassend in eigen huis niet verder kwam dan 2-2 tegen hekkensluiter DEM. De Emmenaren hebben nog een inhaalwedstrijd te goed tegen dat zelfde DEM en kunnen bij winst de koppositie overnemen. Het begin tegen AFC ’34 was rommelig, maar langzamerhand kregen de Emmenaren het betere van het spel. Toch was de eerste grote kans voor de thuisploeg. Gelukkig kan FC Emmen B1 dan altijd vertrouwen op Kjell Scherpen, die met een katachtige duik de bal voorlangs tikte. Hierna ging het spel weer richting de doelman van AFC. Na een half uur spelen, ging Jan Scholten eindelijk buitenom, wat direct een prachtige voorzet opleverde. De voor het doel aanwezige Rogier Luiken kopte binnen: 0-1. Het spel bleef rommelig, met wel wat meer gevaar voor het doel van AFC. De rust werd bereikt met 0-1. Na de hervatting werd FC Emmen even onder druk gezet, maar het leverde nauwelijks problemen op. Na een uur spelen kwam Twan Berends opstomen en gaf een steekpass op Kjelt Engbers, die op snelheid iedereen achter zich liet en de keeper in de lange hoek passeerde: 0-2. Hierna bleef AFC proberen een doelpunt te maken, maar Kjell Scherpen was niet te passeren.
FC Emmen B1: Scherpen; Sliedrecht, Fokke, Bos, Berends, Bijlsma, Luiken (70. Hindriks ), Jochem Scholten, Ngendakumana (76. Gierveld ), Engbers (60. Klaver), Jan Scholten (70. Van der Berg)

FC Emmen C1-Go Ahead Eagles C1 4-1

RVO/GC SC Cambuur D1-FC Emmen D1 1-1
Bij FC Emmen leek het alsof de reis naar Leeuwarden nog in de benen zat. Het was wat aan de slappe kant. Cambuur kon daar niet echt van profiteren. Het had het beste van het spel, maar uitgespeelde kansen kamen er nauqwelijks uit. In de 25e minuut kreeg Cambuur de grootste kans. Vanuit een hoekschop werd goed ingekopt, maar ook goed van de lijn gered. De ruststand derhalve 0-0.  De tweede helft ging in eerste instantie iets beter en in de 45e minuut werd de 0-1 tegen de touwen gekopt door Leon Draisma. Vanaf dat moment was het geloof in eigen kunnen er weer. Het leek erop dat de 0-2 snel zou vallen. Echter Cambuur dacht daar anders over en in de 50e minuut werd het 1-1. Daarna drong Cambuur nog wel aan, maar de stand veranderde niet meer.
FC Emmen D1: Yme Meier, Bas Seubers (Milan Oelen), Bjorn Klaassens, Stef Jagt, Toine Slor, Bjørn Plaggenborg (Andrej Alilovic), Vince Abad (Jerany Lie a Lien), Lars Dijk, Jeroen Welles (Quincy Gall), Rowin Schuiling, Leon Draisma (Roan Gierveld)

FC Emmen D2-GVAV Rap. D1 1-1
Een terecht gelijkspel waarbij FC Emmen D2 in de eerste twintig minuten de bovenliggende partij was. Boy Nijgh bekroonde de goede openingsfase met een schitterend schot in de kruising. In het verloop van de eerste helft werd GVAV sterker, de Emmenaren liepen te veel achteruit en moesten vlak voor rust de gelijkmaker incasseren. Na de rust speelde het spel zich veelal op het middenveld af waardoor er nauwelijks kansen ontstonden.
FC Emmen D2: Pomper; Jakobs, Bulder, Sieljes (De Jonge), Mulder, Hulshof, Nijgh, Roufs, Dries (Fransen), Meijles (Dani Jansen), Sem Jansen (De Vries).

FC Emmen E1-VEV ’67 E1 14-0.
In het stadion was FC Emmen E1 vanaf de aftrap de bovenliggende partij tegen VEV’67 E1 uit Leek. Het werd dan ook een grote overwinning met af en toe mooi combinatievoetbal. Doelpunten FC Emmen E1: Florian Zegiri 7, Kas Lamberink 4, Damien Zwikker 1, Jeremiah Ridderbusch 1, Piet Teuben 1.