FC Emmen A1 en B1 bekeren verder

FC Emmen A1-DZOH A1 8-1 (beker)
FC Emmen A1 ondervond in dit bekerduel in het eerste half uur prima tegenstand van hoofdklasser DZOH A1. In de 26e minuut doorboorde Dave Padding met een schot van grote afstand voor het eerst de defensie van de gasten: 1-0. Daarna verloor DZOH de slag vooral op conditioneel gebied en moest steeds meer terrein prijs geven. Op slag van rust zorgden eerst Sem Nijkamp en kort daarop Derian Reinders voor de 2-0 en 3-0. Na een overtreding op Justin Mulder bracht Bram Komduur vanaf elf meter de stand in de 52e minuut op 4-0. Elf minuten later verzilverde Jos Smidt een perfecte voorzet van Justin Mulder voor de 5-0. DZOH kon kort daarop iets terug doen via Leroy Fory die voor de 5-1 tekende. Fc Emmen bleef op een hogere score jagen en dat lukte via goals van Jos Smidt en Derian Reinders die de laatste twee voor zijn rekening nam.
FC Emmen A1: Holscher; Graver, Berens (55. Bangura), Komduur, Baas, Padding, Mulder (68. Ndayisaba), Reinders, Nijkamp, Hensens (55. Smidt).

FC Emmen B1-Gorecht B1 4-0 (beker)
FC Emmen B1 heeft zich door de winst op de formatie uit Haren voor de halve bekerfinale geplaatst. Dat gebeurde in een van Emmer zijde niet al te beste wedstrijd die na een helft op 3-0 werd afgesloten. Jochem Scholten scoorde al vlot want in de derde minuut was hij succesvol op een pass van Emil Bijlsma. Na een klein half uur stelde Raphael Ngendakumana Joey Klaver in staat om de 2-0 te scoren en op slag van rust maakte Remco Bos uit een vrije trap de derde Emmer treffer. Na rust vond FC Emmen B1 nog slechts een maal het net van hoofdklasser Gorecht B1. Het was wel de mooiste aanval van de middag. Twan Berends verzorgde de voorbereiding en Jochem Scholten maakte het karwei af.
FC Emmen B1: Scherpen; Bijlsma, Ngendakumana (41. Gierveld), Van Dijk, Klaver, Jochem Scholten, Jan Scholten (66. Van der Heide), Bos, Berends, Luiken (51. Fokke), Engbers.

Flevo Boys C1-FC Emmen C1 4-3 (beker)

Velocitas D1-FC Emmen D2 0-2 (comp)
Het was een eenzijdig duel waarin FC Emmen D2 veelal de bal had, maar er werd een te laag tempo gehanteerd. Toch kwamen de Emmenaren via Damian de Vries en Giel Fransen op 0-2. Na de rust speelde FC Emmen D2 in een hoger tempo en dit leverde vele kansen op. Toch werd er niet meer gescoord. Door de zege stijgt Fc Emmen D2 naar de tweede plaats.
FC Emmen D2; Beks: Jakobs, Sieljes, Bulder (Ypelaar), Mulder (De Roo), Roufs, Dani Jansen (Nijgh), De Jonge (Meijles), De Vries, Dries, Fransen (Sem Janssen).

ACV E1-Emmen E1/FC Emmen E1 (oefen) 3-6
FC Emmen E1 boekte een geflatteerde overwinning tegen een goede tegenstander. Er werd veel balverlies geleden en de echte spirit ontbrak. Doordat er wel effectief met de kansen werd omgesprongen, kon er een ruime overwinning worden behaald. Doelpunten: Jort Jalving 2, Kas Lamberink, Jeremiah Ridderbusch, Florian Zegiri, Melvin Falke.