FC Emmen 2 verliest van Jong AZ

Vanmiddag speelde FC Emmen 2 een oefenduel tegen Jong AZ, dat uitkomt in de Keuken Kampioen Divisie. In stadion De Oude Meerdijk kon FC Emmen de vroege voorsprong niet vasthouden en moest de ploeg onder leiding van Gerard Wiekens het doen met een 1-2 nederlaag.

In de beginfase had Emmen het lastig met druk die ze door AZ werd opgelegd. Maar na een sterk begin van de Alkmaarders pakten de Emmenaren het op en dit resulteerde al vrij snel in een 1-0 voorsprong. Na een goede aanval scoorde Lentini Caciano met een volley uit een voorzet van Sekou Sidibe.

Al vrij snel reageerde AZ-speler Mohamed Taabouni door Jong AZ met twee doelpunten langs FC Emmen te schieten. De 2-1 viel in minuut 30 en het was gelijk het laatste doelpunt van de middag. Na een doelpuntloze tweede helft werd er afgefloten en ging het vizier bij de gehele selectie op de start van de eredivisie.

FC Emmen 2 – Jong AZ: 1-2
8. Caciano 1-0
17. Taabouni 1-1
30. Taabouni 1-2

Opstelling Jong AZ: Beau Reus; Robin Lathouwers, Peer Koopmeiners Maxim Gullit, Sem Dirks; Bram Franken, Mohamed Taabouni, Kenzo Goudmijn; Soulaïman Allouch, Richonell, Margaret Des Kunst.

Opstelling FC Emmen: Robin Jalving; Boy Spijkerman, Aron Timmerman, Leon Sopic, Luciano Carty; Robbert de Vos, Hilal Ben Moussa; Sekou Sibidé, Lucas Bernadou, Lentini Caciano; Joris Adams.