Terug naar overzicht Terug

Esporters niet langs Excelsior


FC Emmen Esports is er niet in geslaagd om de twaalfde speelronde van de KPN eDivisie winnend af te sluiten. Tegen Excelsior werd over twee wedstrijden met 1-3 verloren.

In de eerste wedstrijd was het de beurt aan Max Koelemaij. Een dik kwartier na rust kwam hij op achterstand na een zeer ongelukkig moment bij een corner. Met een aantal wissels in de ploeg scoorde hij een kleine tien minuten later de gelijkmaker via Yaya Touré en 1-1 was tevens de eindstand van dit duel.

Vervolgens mocht Leroy Miggels het opnemen tegen de Rotterdammers. Hij kwam na slordig balverlies op de eigen helft al vroeg op achterstand door een treffer van Ronaldo. Leroy ging wel op zoek naar de gelijkmaker, maar een kwartier voor tijd sloeg Excelsior opnieuw toe in de tegenaanval. De pijlsnelle Saeed Al-Owairan zette de 0-2 op het bord en bepaalde de einstand over twee duels op 1-3.

Door de nederlaag staat FC Emmen Esports nu zesde in de KPN eDivisie, met één punt minder dan Excelsior. Volgende week spelen we tegen Sparta Rotterdam.