Terug naar overzicht Terug

eSporter Luuk Jans present op RABO Game-Event Zuidenveldfestival Sleen


SLEEN – Op zaterdag 8 juli vindt het grote Rabo Game-Event plaats in de feesttent van het Zuidenveldfestival in Sleen. De enige Drentse Betaald voetbalclub FC Emmen is tijdens dit evenement ook van de partij. Sinds juni 2017 is Luuk Jans, zoon van voormalig FC Groningen- en FC Zwolle-trainer Ron, de officiële eSporter van FC Emmen. Luuk komt ’s middags langs en daagt iedereen tijdens het Rabo Game-Event uit om een wedstrijdje tegen hem te komen spelen.


Luuk Jans eSporter FC Emmen
Inschrijven via site Dutch Game Masters
In de grote feesttent worden dan onder andere twee FIFA-toernooien gespeeld. Er wordt 2 tegen 2 gespeeld op de Playstation 4 en het is bedoeld voor jongeren van 8 tot 18 jaar uit het Zuidenveldgebied. Er is een open toernooi waarvoor ingeschreven moet worden via de site van Dutch Game Masters: http://dutchgamemasters.nl/inschrijven-zuidenveld-festival-sleen-8-juli. Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar.

Daarnaast wordt er ook een FIFA-toernooi georganiseerd, die meetelt voor de Zuidenveldcompetitie. De winnaars van beide finales zullen in de loop van de middag uit gaan maken wie de algeheel FIFA-kampioen van het Zuidenveldfestival Sleen wordt.

Ook voor toeschouwers is er de mogelijkheid om een wedstrijdje te spelen, als er PlayStations vrij zijn.

Maar dat is niet alles! De tent op het Zuidenveldterrein wordt omgetoverd tot een waar gaming-paleis. Met familie of vrienden kan er gedanst worden met de grootste muziekgame aller tijden: Just Dance.

Mooie prijzen
FC Emmen stelt ook mooie prijzen ter beschikking aan de finalisten, zoals twee gesigneerde wedstrijdballen, 8 businesskaarten en 8 vrijkaarten.