Terug naar overzicht Terug

Energie voor sporters werkt samen met FC Emmen


              Help(t) je club besparen!


Lekker warm douchen na een wedstrijd, in een warme kantine genieten van de 3e helft, trainen op verlichte velden – zaken die, logischerwijs, onontbeerlijk zijn voor voetballers.  Maar die de club veel geld kosten op het gebied van energie. Energie die de komende jaren meer beslag gaat leggen op de clubkas gezien de stijgende energielasten.

Het initiatief Energie voor sporters helpt (voetbal)clubs om deze energielasten terug te dringen. Hoe Door te kijken waar de club en haar leden slim zelf kunnen besparen op energie en anderzijds kunnen investeren in duurzame energieopwekking. Energiewacht helpt hierbij door op verschillende manieren inzichtelijk te maken waar en wanneer energie verbruikt wordt. Dit gebeurt door een energiescan van de totale accommodatie en intensieve monitoring van het gas- en elektragebruik.

Samen kan je meer
Samenspel daar draait het om bij Energie voor Sporters. Energie besparen doe je niet alleen, daar is een heel team voor nodig. Vandaar dat er intensief wordt samengewerkt tussen de club, leden, sponsoren, gemeente en Energiewacht.

FC Emmen is samen met Energie voor Sporters de uitdaging aangegaan om de energiekosten te reduceren. Vanuit  deze mooie samenwerking is het initiatief ontstaan om meer voetbalclubs te enthousiasmeren over energiebesparing.

Wilt u uw voetbalclub, de leden en de sponsoren laten profiteren van deze unieke manier van energie besparen Kom dan langs op de informatiebijeenkomst Sport en Duurzaamheid 2.0.

Symposium Sport en Duurzaamheid 2.0 op 16 maart
Wat
: Symposium Sport en Duurzaamheid 2.0.
Wanneer: maandag 16 maart om 17.30 uur
Waar: Stadion FC Emmen
Wie:
bestuur voetbalclubs

Aanmelden

Informatie over het symposium en het aanmelden voor de avond kan via www.fcemmen.nl/evs. Meer algemene informatie kunt u vinden op www.energievoorsporters.nl.