Emmer jeugdteam klopt Forward

Op het kunstgras van het nieuwe sportpark aan de Meerdijk hadden de Emmenaren een uur lang de nodige moeite met het studententeam uit Groningen dat wordt getraind door Martin Drent. In de eerste helft kregen de gasten ook een paar kansjes maar doelman Pieter IJzerman keepte een puike wedstrijd. Een kwartiertje na de pauze ging Forward de eerste keer door de knieën toen Frank Schijff na een hoekschop bij de tweede paal vrij werd gelaten en kon intikken. Hij passeerde overigens doelman Gerben Springer normaliter keeper bij FC Emmen A1 maar invaller bij Forward toen de keeper zich blesseerde en geen reserve voorhanden was. Twee minuten later profiteerde Rik-Jan de Groot van een defensieve blunder bij Forward: 2-0. In de stromende regen kwam vervolgens geen verandering meer in de stand.
Jong FC Emmen: IJzerman; De Almeida, Wolbers (46. Bergsma), Schijff, Goos (46. Siekman), Manuel, Van Aanholt, Little, Jaspers, De Groot, Wakker (46. Voorintholt).