Emmer D-jeugd onderuit tegen FC Groningen/Camb.

FC Groningen/Cambuur D1-Heerenveen/Emmen D2 6-3
De Emmer formatie leek aanvankelijk een tikkeltje geïmponeerd te zijn door de tegenstander want het kwam moeizaam op gang. Vooral door toedoen van een razend snelle linkerspits stond de thuisploeg al snel op een 2-0 voorsprong. Door een goede actie van Thom Scheper verkleinde FC Emmen echter tot 2-1 maar door een matig gegeven terugspeelbal, waardoor de Emmer doelman Roy Schepers onder druk kwam, maakten de Groningers het verschil weer op twee goals: 3-1. FC Emmen legde zich er niet bij neer en na een assist van Dami Gerding scoorde Twan Berends 3-2. Een slecht verwerkte hoekschop was de inleiding tot de vierde goal van de thuisclub waardoor de rust in ging met een 4-2 stand. ,,In de eerste helft gaven we te veel ruimte weg”, verklaarde trainer Robert Bos. ,,Over de tweede helft ben ik beslist niet ontevreden.” Hoewel de Emmenaren na de pauze beter van start gingen, liep de thuisclub wel uit naar 5-2 waarna wederom Thom Scheper verkleinde tot 5-3. FC Emmen gooide alles op de aanval maar hoewel er kansjes ontstonden bleef een treffer uit. Een minuut voor tijd bepaalden de Groningers vervolgens de eindstand op 6-3.
Heerenveen/Emmen D2: Roy Schepers; Kain Hoogeveen (31. Thijs Oosting), Remco Bos, Kjelt Engbers, Bonne Timmer, Lorenzo Hindriks, Dami Gerding, Maxim Muusse, Twan Berends (45. Ronald Gerdes), Thom Scheper, Jordy Gierveld.

Twente VA B2-Emmen B1 1-3
Emmen B1 leverde wederom een puike prestatie door de uitwedstrijd tegen de B2 van de Twentse voetbalacademie in winst om te zetten. De ploeg van trainer Björn Zwikker neemt de zesde plaats in de 1e divisie A in met drie punten achterstand op koploper FC Groningen/Cambuur B1. De Emmenaren scoorden op de goede momenten. Na amper dertig seconden spelen zette spits Patrick Eberhard een pass van Karel IJzerman in de 0-1 om. Het had de Emmenaren rust moeten geven maar de thuisploeg kwam vervolgens beter in het spel. Doelman Jopost Schrik voorkwam met een paar goede reddingen de gelijkmaker. Na de thee herhaalde Emmen het kunststukje van de eerste helft door nu al na tien seconden te scoren. Janiek Arends was de maker van de 0-2. Emmen B1 was nu de betere ploeg en kwam twintig minuiten voor tijd op een rustgevende 0-3. Een voorzet van Leon Berens werd door een Tukker in eigen doel gewerkt. De eretreffer voor de thuisploeg viel een minuut voor tijd.
Emmen B1: Joost Schrik; Wesley Staal, Peter Fokke, Karel IJzerman, Paul Bangura (Rik Graver), Sander Boekholt, Sadik Spijodic (Stefan Kikkert), Melroy Hemme (Sem Nijkamp), Boris Rasevic (Leon Berens), Patrick Eberhard (Danny Voorn), Janiek Arends.

Heerenveen/Emmen C1-Heerenveen/Emmen C2 3-1 (beker)
Dat het een moeilijke wedstrijd zou worden, stond bijvoorbaat wel vast. ,,Heerenveen/Emmen C1 speelde met veel druk op onze opbouw, waardoor we moeilijk de bal in de ploeg konden  houden”, aldus trainer Brugt Bergsma. ,,In de eerste minuut kwamen we al op achterstand door gewoon te slap beginnen. Tegen dit soort elftallen moet je direct bij de les zijn, mentaal en fysiek. De eerste helft hadden we na de 1-0 wel een mooie uitbraak met Matthijs Hensens, die echter werd onderuit getrokken. De scheidsrechter gaf hiervoor een gele in plaats van rode kaart, immers Matthijs Hensens kon alleen door naar de keeper. Vlak voor de rust werd het nog 2-0. Na de rust kwamen we beter voor de dag, we kwamen wel op een 3-0 achterstand maar we zetten steeds meer druk op hun opbouw doordat we achterin 1 op 1 gingen spelen. We maakte zelfs een prima doelpunt, Matthijs Hensen kopte de bal terug en vanuit een scrimmage scoorde Jochem Scholten.”
Heerenveen/Emmen C2: Vincent Beugelink; Merik van Sliedrecht (50. Leon Harms), Daniel Sanafikha, Bram Komduur, Frank Fokke, Alex Blekkink, Jochem Scholten, Thijs Uineken (36. Emiel Bijlsma),  Matthijs Hensens, Roelof van Dijk, Jan Scholten (40. Thyran Lambers).

Heerenveen/Emmen A1-FC Utrecht A1 1-2
Sparta B1-Heerenveen/Emmen B1 2-6 (3x Pascal Huser)