Emmen D1 maakt halve dozijn vol

Emmen D1 heeft donderdagavond het competitieduel tegen Heerenveen D1 met 6-0 gewonnen. De thuisclub begon goed scherp aan de wedstrijd dit leidde in de 5e minuut tot een schot op de paal van Simon Yzerman na een prima voorzet van Bernard Bakker. In de 6e minuut wederom een voorzet van Bernard Bakker maar toen kopte Jori Bouws naast. Emmen nam vijf minuten later de leiding door een ‘zondags schot’ van Gianluca Caria 1-0. In de volgende minuut stond het 2-0 na een voorzet van Wouter Beijering op Jori Bouws. Gianluca Caria schoot in de 19e minuut de 3-0 binnen. Een goed genomen corner van Bernard Bakker in de 26e minuut werd prima afgerond door Jori Bouws aarmee de ruststand op 4-0 werd gebracht.
Emmen scoorde in de tweede helft nog twee keer door Jori Bouws na goed voorbereidend werk van benjamin en uitblinker Wouter Beijering maar het goede voetbal uit de eerste helft werd niet meer bereikt.
Opstelling Emmen D1: Bas Blanken; Radomir Djukic (31. Jisry Hoff ), Robbert Mensinga, Yannis Kazantzis, Tim Pieters (31. Ruben Hoek); Fabian Stevens, Gianluca Caria, Simon Yzerman (31. Hilan Kaddouri); Bernard Bakker, Jori Bouws, Wouter Beijering.