Emmen C2 verslaat koploper

Emmen C2 zette vanaf het begin de toon. Daar waar afgelopen woensdag het geluk tegen Drachten niet mee zat, werden de kansen nu wel velzilverd. Uitblinker was Rob Herbers die drie keer scoorde. De eerste goal kwam op naam van Robert Oosting die nadat hij drie tegenstanders in de luren had gelegd ook de doelman nog passeerde. De 1-1 werd vrij vlot gescoord door een misverstand in de Emmer verdediging. Rob Herbers bracht voor rust de stand op 2-1 via een benutte strafschop. In de tweede helft was Emmen superieur aan de tegenstander en o.a. Jordie Swama was een plaag voor de Groningse verdedigers. Deze Swama stond aan de basis van de mooiste goal door na een individuele aktie en een fraaie voorzet op maat Rob Herbers te bedienen.
Opstelling Emmen C2Wouda ( 36. IJzerman ), Zivcic ( 50. Van der Sluis ), Chakari, Cremers, Bonsing ( 36. Jurgens ), Herbers, Oosting, Siekman, Beeksma, Van Aanholt, Swama