Emmen A1 wint, verlies voor D-jeugd

Voor de tweede achtereenvolgende wedstrijd was het Berry Schepers die een belangrijk doelpunt scoorde. Afgelopen zaterdag scoorde hij als invaller de 1-0 tegen Stormvogels Telstar en woensdag brak hij na een kwartier het duel tegen Omniworld open met een uitstekend doelpunt. Een vrije bal vanaf ongeveer de middenlijn zeilde over de verdediging van de gasten waarna de deze keer in de basis staande Schepers het karwei perfect afrondde: 1-0.
Wat de eerste helft betreft viel er veel strijd en weinig kansen te aanschouwen. Emmen was wel de betere ploeg en drukte dat een kwartier na de pauze uit in de tweede treffer. Een lange uittrap van doelman Lennon Ebeltjes bereikte linksbuiten Mark Wever die de bal fraai voorzette richting tweede paal waar Jesper Voorintholt voor de afwerking zorgde: 2-0. Omniworld, dat tot dan toe eigenlijk geen kans had gehad, probeerde vervolgens iets terug te doen en kreeg daartoe ook een paar gelegenheden in de 61ste en 66ste minuut. Maar beide malen stond Lennon Ebeltjes op de juiste plek. Vier minuten voor tijd werd nog een inzet van Jesper Voorintholt van de doellijn gehaald waarna invaller Robin Bruinsma diep in de extra tijd de 3-0 op zijn naam bracht.
Emmen A1: Ebeltjes; Jarno Voorintholt, Kuper (82. Gaasbeek), De REoo, Klaassens; Reins, Boelen (74. Otten), Schepers (89. Hoolsema); Jesper Voorintholt, Schonewille (75. Bruinsma), Wever (82. Broekema).

BV Veendam D1-Emmen D1 3-2
Emmen speelde een uitstekende eerste helft en had gezien de kansen ruim afstand van de Veendammers kunnen nemen. Het bleef echter bij een goal van Simon IJzerman in de 15de minuut uit een hoekschop van Jurgen Locadia. Vanaf de aftrap kwam de thuisploeg echter op gelijke hoogte. Kort voor rust vormde een slechte terugspeelbal de inleiding tot de 2-1 ruststand. De jacht op de gelijkmaker lukte daarna niet. BV Veendam kwam zelfs op 3-1 waarna Emmen weer moed kreeg via een treffer van Herman Oosting nadat Jurgen Locadia de paal had geraakt.
Emmen D1: Blanken; Hof, Fokkens (Hindriks), Van Houten, Bos, IJzerman, Locadia (Van Bree), Stevens (Scholten), Slagveer, Keerkes (Eggengoor), Beijering.