Bas Dost scoort vijf keer voor Emmen B2

Argon A1-Emmen A1 2-0
Na de goede reeks werd er van A1 meer verwacht dan het verlies van drie punten bij Argon. En dat had er gezien het spelverloop ook wel in gezeten. De thuisclub kreeg bijvoorbeeld pas in de 78ste minuut de eerste serieuze kans maar dat was dan ook gelijk de 1-0. Voor rust was Arend Schonewille na vijf minuten dichtbij de openingsgoal maar zijn lobje ging over. Verder gebeurde er in deze fase niet al te veel. Na rust miste Berry Schepers twee mogelijkheden en kwam Jesper Voorintholt oog-in-oog met de doelman van Argon te staan maar passeren was er niet bij. Bij de 1-0, ontstaan na een vrije trap, stond de verdediging van Emmen en masse te slapen. Er volgde nog een alles-of-niets poging om nog een punt te redden maar in plaats daarvan kon Argon in de slotminuut nog tot 2-0 verhogen.
Emmen A1: Eulink; Balsala, Kuper, De Roo, Klaassens (20. Broekema); Reins (60. Otten), Schepers, Boelen; Voorintholt (65. Meertens), Schonewille (70. Hoolsema), Wever.

Emmen B2-Stadskanaal B1 9-1
Na de prima wedstrijd tegen Be Quick een week eerder was het tegen hekkensluiter Stadskanaal slechts de vraag hoe hoog de score zou oplopen. De gasten konden een kwartier lang het doel schoon houden waarna de Emmenaren op stoom kwamen. Na gemiste kansen van Janko Dekker en Marco Zuidberg opende Janko Dekker na aangeven van Bas Dost in de 15de minuut de score. Bas Dost scoorde vervolgens de 2-0 (18e)  en 3-0 (25e) na voorbereidend werk van Zuidberg en Mattheusz Moolhuizen (op de lat). Na een half uur scoorde Stadskanaal met wat het mooiste doelpunt van de wedstrijd was zo waar tegen maar wederom Bas Dost was op slag van rust succesvol. Deze keer met een assist van Dennis Avci. Het was trouwens de wedstrijd van Bas Dost. Hij scoorde vijf maal en was bij de anderen nauw betrokken. Na rust verhoogde hij tot 5-1 waarna Marco Zuidberg in de 47ste minuut voor de 6-1 zorgde. Richard Johannis nam de 7-1 (strafschop) en 8-1 voor zijn rekening waarna Bas Dost er 9-1 van maakte uit een pass van Richard Johannes.
Emmen B2: Poelman (41. Feenstra); Görtz, Zuidberg, Siekman, Cremers; Herbers (49. Jager), Avci (57. De Sevren Jaquet), Dekker; Kerkdijk (57. Johannis), Dost, Moolhuizen

De Graafschap C1-Emmen C1 2-0
Voor de C-jeugd van Emmen is het doek wel gevallen na de nederlaag tegen De Graafschap. De ploeg had de pech na tien minuten Wesley Wakker reeds met een spierscheuring te zien uitvallen. Kort voor rust moest ook Erwin de Vries geblesseerd afhaken. Het was een duel met weinig kansen waarbij de thuisclub wel iets beter speelde. De twee treffers vielen in het laatste kwartier. Aan Emmen-zijde was er alleen een kansje voor Lars van der Berg maar zijn inzet werd door de doelman gestopt.
Emmen C1: IJzerman; Kazantsis (Zivic), Wolbers, Siekman, Jurgens; Ten Voorde (Chakari), Van Aanholt, De Vries (Van der Berg), Swama; Wakker (Bonsink), Schijf.

Emmen C2-Losser C1 6-1
Zonder tot sprankelend voetbal te komen, heeft C2 revanche genomen voor de 8-0 zeperd tegen HSC ’21 in het vorige weekeind. In de eerste helft kwam Emmen op voorsprong door een ingestudeerde corner via Gerben Rog in het doel te laten verdwijnen. Amper een minuut later was de stand al weer gelijk omdat Emmen te slap ingreep bij een vrije bal van Losser. Tien minuten later was het snel 3-1 nadat Emmen 2 twee keer binnen een minuut scoorde. Jessie van der Graaf en Michael Arling waren de doelpuntenmakers. Vlak voor rust tilde Jori Bouws de stand naar 4-1.In de tweede helft lag het niveau beduidend lager. Emmen ging in het tempo spelen van de tegenstander die daardoor gemakkelijk overeind bleef. Toch scoorde Emmen nog twee keer, die van Jessie van der Graaf viel op omdat hij de bal uit de lucht via zijn hak in het doel werkte. Bernard Bakker maakte het halve dozijn vol.

Emmen D1 – Cambuur Leeuwarden D1 0-3
Een aardig kijkspel met na een kwartier een kans voor Martin Scholtens die vanaf 25 meter uit een vrije trap op de lat schoot. Cambuur kwam kort daarna enigszins fortuinlijk op  0-1, omdat een verdediger van Emmen de bal miste en de spits van Cambuur alleen op de keeper kon afgaan. Vervolgens schoot Wouter Beijering uit een vrije trap op de lat! Na een enorme blunder in de Emmen-defensie kon Cambuur met een comfortabele 0-2 voorsprong gaan rusten.

In de tweede helft was Emmen niet bij machte om Cambuur onder druk te zetten. Cambuur was gewoon de betere ploeg. In de 40e minuut kreeg Cambuur een terechte strafschop en deze werd goed ingeschoten: 0-3.

Emmen D1: Bas Blanken (Yannick Berends); Jordy Eggengoor, Jisry Hoff, Chris van Houten (Michael Chacon), Bryan Bos; Simon Yzerman, Luciano Slagveer (Dilan van Bree), Fabian Stevens (Herman Hindriks); Martin Scholtens (Menno Heerkes), Robin Fokkens, Wouter Beijering (Niek Huser).