Emmen A1 laat de eer aan FC Den Bosch A1

Emmen A1-FC Den Bosch A1 1-2
De Emmenaren bakten er zeker in de eerste helft niet veel van. De Bosschenaren, die per se moesten winnen om nog een kansje op klassenbehoud te maken, profiteerden in de 24e en 27ste minuut van de verdedigende zwakte van de thuisclub. De treffers werden gescoord door Randy Thenu en Roel van Bergen. Toch kreeg Emmen de eerste grote kans in de wedstrijd via Daniel Manning in de 20e minuut. Hij treuzelde evenwel te lang waardoor de kans verloren ging. In de tweede helft kwamen bij Emmen drie verse krachten in het veld maar het scheppen van kansen bleef een zwak punt. Dat het in de 73e minuut 1-2 werd was te danken aan goed doorzetten van Tom Boelen.
Opstelling Emmen A1: Peek; Voorintholt, Doorn, Meertens, Schenkel (46. Van Eken); Bosman, Boelen, De Vries; Schonewille, Manning (46. Reins), Bugera (46. Wever)

Olde Veste ’54 B1-Emmen B2 3-3
Kampioen Emmen B2 zat er in de laatste wedstrijd van het seizoen een beetje door heen, de scherpte ontbrak, veel duels gingen verloren waardoor te vaak onnodig balverlies werd geleden. In de acht minuten lieten de Emmenaren reeds drie goede mogelijkheden liggen maar in de 12de minuut scoorde Hidde Rog dan toch de openingstreffer na een diepe bal van Rob Schreuder. Een balletje breed op een verkeerd moment zorgde er voor dat de thuisclub kort daarna op 1-1 kwam. Sander Guchelaar bracht Emmen in de 27ste minuut weer op voorsprong met een assist van Mark Fuhler. Doelman Randy Poelman kon met een knappe redding aanvankelijk de gelijkmaker voorkomen maar kort voor rust werd het alsnog 2-2. Jasper Swager was inmiddels wegens een  enkelblessure vervangen door Lascal Boer. Na rust kwam Emmen voor de derde keer aan de leiding. In de 67ste minuut rondde Hidde Rog een via Marco van der Veen en Jeffrey Pot lopende aanval af: 2-3. Emmen kon echter wederom de voorsprong niet vasthouden want in de 77ste minuut kwam de ploeg uit Steenwijk via een vrije trap vanaf dertig meter op 3-3.
Opstelling Emmen B2: Poelman; Fuhler, Swager (40. Boer), Schreuder, Jager, De Vries, Rog, Van der Veen, De Almeida, Pot, Guchelaar.

Emmen C2-De Weide C1 2-2
Dat er weinig meer op het spel stond was aan de eerste helft af te lezen want na een matige pot voetbal stond het 0-0. Na de pauze liep De Weide opeens weg naar een 0-2 voorsprong. Rob Herbers verkleinde evenwel uit een vrije trap tot 1-2 en Shakib Chakari voorkwam de dreigende nederlaag met zijn gelijkmaker. Pieter IJzerman had vervolgens zelfs nog de winnende treffer op de schoen maar kon de Hoogeveense doelman niet passeren. Bij Emmen stond Niels Luisman in het doel wat zijn eerste optreden was na vier maanden met een blessure buitenspel te hebben gestaan.
Opstelling Emmen C2: Luisman; Oosting, Chakari, Cremers (36. Zivcic), Siekman; Rog, Jurgens (36. Herbers), Schijff (40. IJzerman); Van Aanholt (36. Van der Sluis), Ten Voorde, Bonsing (36. Swama).

FC Groningen D1-Emmen D1 5-2
Kampioen FC Groningen was te sterk voor Emmen. Binnen een kwartier stond het reeds 2-0, Emmen had een kans via Jori Bouws maar hij schoot naast. In de 22ste minuut slaagde Maikel Arling, die zijn heroptreden vierde na zes weken blessureleed, er in de aansluitingstreffer te scoren na een assist van Jori Bouws. FC Groningen liep vervolgens voor rust nog weg naar 4-1. Kort na de hervatting verkleinde Tim Pieters uit een voorzet van Maikel Arling tot 4-2 maar het laatste woord was aan de Groningers middels hun vijfde goal.
Opstelling Emmen D1: Bas Blanken; Radomir Djukic, Yannis Kazantzis, Dries Jan Bal (31. Giancarlo Caria), Ruben Hoek (27. Jisry Hoff), Hilan Kaddouri, Fabian Stevens, Aaron Petstra, Maikel Arling (45. Bernard Bakker), Jori Bouws, Wouter Beijering (31. Tim Pieters).