Eerste punten voor FC Emmen A1

.

FC Volendam A2-FC Emmen A1 2-3

De Emmenaren waren niet van plan de punten zo gemakkelijk weg te geven als in de eerste wedstrijd van het seizoen. Er werd compacter en geconcentreerd verdedigd, aan de andere kant werden er ook weinig kansen gecreëerd. Toch kon Börn Zwikker in de eerste helft de score openen maar de voorsprong glipte FC Emmen via een onnodig weggegeven strafschop nog voor rust uit handen. Na rust was het een rommelige vertoning waarin FC Emmen wel het betere van het spel had. Door twee treffers van Björn Zwikker werd het 1-3 maar de thuisclub kwam toch nog weer in de wedstrijd terug: 2-3. Het bleef echter bij de 2-3 stand waarbij FC Emmen wel Martin de Roo en trainer Claus Boekweg via rode kaarten verloor. Laatstgenoemde wegens commentaar op de leiding.
FC Emmen A1:
Ebeltjes; Balsala, De Roo, Hüsers, Boer; Schepers (Otten), Hoolsema, Zwikker, Nouri; Pot (Van der Weide), De Almeida.

FC Emmen B1-FC Volendam B1 2-4

Na de eerste helft leek het er niet op dat de thuisclub met een stevige nederlaag genoegen moest nemen. Het had de betere mogelijkheden en kwam via een goed uitgespeeld doelpunt van Wesley Wakker, na een assist van Bas Dost, op 1-0. Het enige gevaar ontstond door wat onzekerheden van doelman Randy Poelman. Na rust ging het evenwel volledig mis. De vrije trap bleek een dodelijk wapen bij de Volendammers want van de vier treffers kwamen er drie rechtstreeks uit een vrije trap tot stand. De gevaarlijke linkerspits Ron Keizer haalde twee keer doeltreffend uit en Remco Renchetti nam de derde voor zijn rekening. Daar tussendoor scoorde Keizer ook nog met een kopbal. Zes minuten voor tijd scoorde de thuisclub tegen. Na een handsbal mocht Janko Dekker vanaf elf meter aanleggen en hij bracht de 2-4 eindstand op het wedstrijdformulier. Scheidsrechter Panneman uit Muntendam was de zwakste man op het veld.
FC Emmen B1
: Poelman; Görtz, Jelle Siekman, Zuidberg, Tim Siekman; Moolhuizen (68. Beeksma), Dekker, De Jong; Avci (56. Herbers), Dost, Wakker.

FC Emmen C1-FC Groningen C2 1-1
Een spannende wedstrijd waarin FC Emmen goed van start ging. Zo knalde Lothar van Mourik al in de eerste minuten tegen de lat. Halverwege de eerste helft nam de thuisclub de leiding. Nadat eerst FC Groningen een strafschop had gemist, nam FC Emmen uit de tegenstoot de leiding. Jessie van der Graaf was de maker. Na de doelwisseling vormden de Groningers de betere ploeg en halverwege werd de stand in evenwicht gebracht.
FC Emmen C1
: Koops; Bal, Rog, Van den Berg, Bouws; Kazantzis, Ten Voorde (Bakker, Bos), Yzerman (Caria); Kuilder (Kaddouri), Van der Graaf, Van Mourik (Hoff).

FC Emmen D1-Cambuur D1 4-2

FC Emmen ging desastreus van start. Het speelde slordig en erg onrustig waardoor de Leeuwardenaren na twaalf minuten op een 0-2 voorsprong stonden. Langzaam maar zeker herstelden de Emmenaren zich en door twee rake kopballen van Luciano Slagveer en Dylan van Bree, beiden na aangeven van Wouter Beijering, stond het 2-2 bij de rust. Na de rust trok FC Emmen de wedstrijd volledig naar zich toe. Luciano Slagveer maakte er na een fraaie solo waarbij hij vier opponenten liet staan 3-2 van en Wouter Beijering nam de 4-2 voor zijn rekening.