Terug naar overzicht Terug

EEN SEIZOENKAART IS SUPER VOORDELIG


Een seizoenkaart is altijd voordeliger. Een voorbeeld: er zijn al seizoenkaarten voor volwassenen vanaf 135 euro voor de 17 thuiswedstrijden die FC Emmen speelt. Omgerekend kost dat per wedstrijd slechts acht euro: 7 euro en 94 centen om precies te zijn. Wie een losse kaart koopt, betaalt 11,50 tot en met 14 euro per wedstrijd. Voor de 65 plussers is het nog voordeliger. Zij betalen slechts honderd euro voor een heel seizoen of omgerekend €5.88 per wedstrijd.


Er zijn diverse prijzen voor de jeugd. Zo betaalt een jongeling tot zestien jaar €67,50 per seizoen of anders gezegd slechts 4 euro per thuisduel. Een losse kaart in deze groep kost €5.50. Er zijn  aparte tarieven voor jeugd tot en met 18, rolstoelers betalen slechts veertig euro per seizoen. Er is verder een speciaal tarief voor ouder met kind. Wie alles over de tarieven wil weten, kan ze op de website van FC Emmen vinden of gewoon even bellen naar 0591-670670.
Wie FC Emmen wil steunen en tevens verzekerd wil zijn van een prima zitplaats in het Univé stadion, kan de seizoenkaarten op verschillende manieren in bezit krijgen. Via www.fcemmen.nl kan een aanmeldingsformulier worden gedownload door te klikken op Supporters/Seizoenkaart. U kunt bellen naar 0591-670670 (op kantoor uren, behalve maandag morgens) en U kunt natuurlijk ook gewoon even langs komen.