E-pupillen onderuit in Genemuiden

Emmen E1 stond tegen het fysiek sterke SC Genemuiden binnen een kwartier met 2-0 achter. Gedurende de eerste helft werd er steeds beter gevoetbald en dat leidde tot de aansluitingstreffer van Damien Zwikker in de 23ste minuut. Deze 2-1 was tevens de ruststand. Na de rust werd er opnieuw goed gevoetbald maar SC Genemuiden E1 had slechts een enkele counter nodig om 3-1 te scoren. Emmen E1 ging door met aanvallen en werd beloond in de 34ste minuut toen Florian Zegiri de 3-2 binnenschoot. Het leek een kwestie van tijd voordat er gelijk zou worden gemaakt, maar de paar momenten die SC Genemuiden E1 voor het doel kwam waren allen succesvol en in plaats van 3-3 werd het 7-2. Emmen E1 schoot aan de andere kant drie op de paal en miste een keertje voor een leeg doel. Florian Zegiri maakte de eindstand nog iets draaglijker door de 7-3 in te tikken. Zaterdag speelt Emmen E1 thuis tegen Flevo Boys E1 om 10.15 op sportpark Meerdijk.