Terug naar overzicht Terug

Dinsdag opnieuw Sparta-FC Emmen


Sparta-FC Emmen biedt vooraf weinig verrassingen want de opstelling staat vast. Er moet in principe namelijk worden begonnen met dezelfde spelers die in de mistwedstrijd van de vorige week van de partij waren. De opstellingen luidden toen:
Sparta: Pellatz; Kras, Luirink, Jeroen Veldmate, Slijngaard, Nieuwendaal, Bel Hassani, Bruinier, De Roon, Bokila, John.
FC Emmen: Zeinstra; Kunst, Fischer, De Groot, Sterk, Poldervaart, Bemba, Metaj, De Visscher, Ter Heide, Wolters.


Beide ploegen leken het afgelopen weekeinde met 2-1 te gaan winnen. FC Emmen lukte dat ook in de thuiswedstrijd tegen MVV toen Sander Fischer in de 89e minuut de winnende goal scoorde. Sparta stond op dat moment thuis tegen FC Eindhoven ook met 2-1 voor maar zag de Brabanders in de extra tijd alsnog langszij komen. De schuldige was invaller doelman Rubin Dantschotter die een vrije trap van de Eindhovenaar Wesley Vanbelle volkomen verkeerd inschatte waardoor het duel in 2-2 eindigde. Dantschotter stond in het doel als vervanger van eerste doelman Nico Pellatz die wegens gezinsuitbreiding een vrije avond had. Tegen FC Emmen zal hij dus weer van de partij moeten zijn.
Dinsdagavond wordt om 20.00 uur begonnen met eeen doeltrap voor FC Emmen in de 15e minuut. Supporters van FC Emmen die nog in het bezit zijn van een toegangskaart hebben vrij toegang.

 

Scheidsrechter Gerritsen hoopt dinsdag op beter zicht.