Terug naar overzicht Terug

Dick Lukkien maakt het seizoen af bij FC Emmen


We hebben besloten dat we samen met hoofdtrainer Dick Lukkien het seizoen afmaken. Afgelopen zondag werd bekend dat Dick komende zomer vertrekt naar FC Groningen.

Technisch manager Mike Willems: “Na het aangekondigde vertrek van Dick hebben we de tijd genomen om één en ander op een rijtje te zetten. We hebben veelvuldig met Dick zelf gesproken en ook met de spelersgroep en diverse stakeholders binnen en buiten de club. Na deze gesprekken hebben wij geconstateerd dat er in alle geledingen voldoende draagvlak is om met Dick het seizoen af te maken.”

Dick: “Ik ben blij met de uitkomst om met z’n allen de strijd om handhaving aan te gaan. Voor mij verandert er niks; ik geef sinds ik hier ben begonnen als trainer alles wat ik heb en dat blijf ik ook de komende maanden doen. Ik wil het seizoen goed afsluiten en samen met mijn staf, alle andere collega’s en alle supporters gaan we ons daar 100% voor inzetten.”

We bedanken eenieder voor de gevraagde input. Ons belangrijkste doel is handhaving in de Eredivisie. We zien de komende wedstrijden mét Dick, de spelers en de steun van supporters en sponsoren met vertrouwen tegemoet.